Carnaval la cabană

Carnaval la cabană

Carnavalul turiștilor trăzniți a avut loc într-o cabana din stațiunea prahoveană Bușteni! Petrecareții, deghizați și puși pe șotii s-au distrat în prima seară a noului an la o manifestare cultural-artistică, așa cum o denumesc ei și care are o tradiție de peste 15 ani ! Parada costumelor trăznite și concursurile de dans au făcut deliciul asistenței, iar carnavalul a fost o reușită.
150 de turisti din toată țara au cântat și au dansat sub diferite măști, care mai de care mai hazlii. Capitanul Jack Sparrow, Suleyman Magnificul, prințese, regi sau personaje de basm, au fost atent supravegheați de un juriu exigent, care a evaluat cu atenție creativitatea turiștilor mascați dar și evoluția acestora pe ringul de dans.
Turiștii spun că se întâlnesc la acest Carnaval pe 1 ianuarie, de mai bine de un deceniu și jumătate, cu același chef de distracție, dar cu ”fețe ”noi, în funcție de actualitate sau de stare de spirit. Spiritele s-au încins însă rău la concursul de dans, unde concurenții au dovedit reale calităti, care i-ar putea recomanda și pentru cariere de profesioniști în materie.
Sarcina juriului de a desemna cel mai original cuplu și celor mai buni dansatori, a fost una deosebit de grea.
Cabanierii sunt hotărâți, ca de la an la an, să le facă turiștilor cât mai multe surprize atât artistice cât și culinare.
Și pentru ca efortul lor nu putea trece nerăsplătit, cabanierii i-au onorat pe cei mai buni dansatori si pe cei mai trăzniți petrecareți cu un premiu special, un imens curcan la tavă și cu un sejur gratuit timp de o săptămână la cabană.

sursa: ziarulprahova.ro

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.