UNDE MERGEM? Parcul de aventură, din Sinaia, asigură porția de adrenalină pentru toate vârstele!

UNDE MERGEM? Parcul de aventură, din Sinaia, asigură porția de adrenalină pentru toate vârstele!

Una dintre întrebările care ne apasă ori de câte ori se apropie weekend-ul este: „Unde mergem?“ Nu mai avem nici libertatea din perioada vacanțelor, vremea este capricioasă și ne dorim ca activitățile atât pentru noi, cât, mai ales, pentru cei mici, să excludă calculatorul și telefonul.  Una dintre variantele propuse pentru un weekend plin ar fi Sinaia. Dacă o zi o puteți rezerva pentru vizitarea principalelor obiective din stațiune, într-o alta vă puteți destinde la parcul de aventură, din cartierul Cumpătu (este același care, până în urmă cu ceva ani, a funcționat în Bușteni). 

HARTA SPRE PARC AVENTURA SINAIA

Este locul de unde veți pleca epuizați, dar, totodată, încărcați de amintiri frumoase și bună-dispoziție. Gama de activități outdoor de aici este destinată tuturor vârstelor, începând cu patru ani, și este dintre cea mai diversă, în funcție de opțiuni și, bineînțeles, bugetul fiecăruia.

La parcul de aventură din Sinaia veți găsi singurul „copac al maimuțelor“ din România. Acesta înseamnă escaladă pe copac cu ajutorul prizelor speciale. „Cucerirea“ copacului este asistată de un trainer, iar înălțimea maximă până la care se poate urca este de 15 metri, coborârea realizându-se în rapel.

Cine este pasionat de cățărat își poate satisface din plin pofta având la dispoziție peretele de escaladă, care are o înățime de opt metri și dispune de trei trasee de dificultate (verde– dificultate scăzută, galben – dificultate medie și albastru – dificultate crescută). La capătul traseului de escaladă, aventura continuă și sunteți provocați să parcurgeți Scara Pisicii de patru metri. Abia după acest obstacol vă puteți relaxa într-o cursă de viteză pe Tiroliana de 90 metri ce vă va readuce cu picioarele pe pământ.
Tot aici, aveți ocazia să vedeți cum sta treaba cu puștile, dar să vă faceți idee și despre ce înseamnă instrucția militară. Tirul cu pușca de paintball sau cu arcul, traseul militar, la care adăugăm și cele enumerate mai sus, o să vă trimită cu gândul la rigorile armatei.
Tot aici puteți pleca la „vânătoarea de comori“. Treasure hunt este nelipsită din gama de activități ale acestui parc de aventură, provocându-vă să vă testați ingeniozitatea, creativitatea și spiritul de echipă. Va trebui să vă folosiți de busolă, de hărți și de toate indiciile pe care le veți avea.
Cei mari se pot bucura de Jeep Safari, dar și de excursii la diverse obiective din Bucegi împreună cu familia.
Iarna, ca să mai domoliți frigul, împreună cu gașca vă puteți bucura de Tubing. În traducere liberă, este vorba despre trenulețul format din inele gonflabile care alunecă mai repede decât vântul și gândul.

Prețurile sunt diferențiate, în funcție de activități, vârstă și numărul de membri care participă. Parcul de aventură din Sinaia este o variantă altfel și pentru teambuilding-uri, dar și pentru Săptămâna Altfel. În cazul unor astfel de pachete, tarifele sunt personalizate, iar accesul se face pe bază de rezervare.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre Parcul de Aventură din Sinaia, cartierul Cumpătu, pot accesa pagina http://jwescapade.ro/, unde au disponibile toate informațiile.

Liliana Maxim Minculescu

Sursa foto: http://jwescapade.ro/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 1. Felicia Adamache 22/05/2023, 15:11

  Bună ziua,
  Ma numesc Felicia Adamache și sunt profesor într o școală din jud Buzău. Avem în desfășurare un proiect PNRAS în cadrul căruia putem beneficia de bani pentru a organiza diferite deplasări. Dorim sa facem o excursie cu aproximativ 50 de elevi, dar nu putem plăti cash sau prin transfer bancar, ci putem face transfer doar prin platforma SEAP. Întrebarea mea este dacă dvs lucrați cu aceasta platforma și dacă ne puteți primi în parcul de aventura la sfârșitul lunii iunie!
  Mulțumesc anticipat!
  Cu respect, Felicia Adamache

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.