Ultima Șansă pentru a Vă Alătura Sesiunii de Suport Online a Fondului Prahova pentru Educație!

Ploiești, 14 iunie 2024 – Dacă sunteți în căutarea de sfaturi și răspunsuri pentru proiectul dumneavoastră educațional, nu ratați ultima sesiune online de suport oferită de Fondul Prahova pentru Educație. Această sesiune reprezintă o oportunitate unică pentru toți cei implicați în dezvoltarea proiectelor educaționale din județul Prahova.

Data și Ora: Miercuri, 19 iunie, începând cu ora 17:00, pe platforma Zoom.

Înscrierea: Pentru a participa, este necesar să completați formularul disponibil în primul comentariu al anunțului. După completarea formularului, veți primi linkul de conectare la adresa de e-mail indicată.

Pregătirea: Înainte de sesiune, vă încurajăm să vă pregătiți întrebările și să vă clarificați curiozitățile. Echipa noastră de experți va fi pregătită să vă ofere răspunsurile necesare marți.

Despre Fondul Prahova pentru Educație: În cea de-a treia ediție, Fondul Prahova pentru Educație este un program de finanțare privată, coordonat de Fundația Comunitară Prahova. Programul este susținut financiar de OMV Petrom, cu contribuții generoase din partea Poerner România și Vadeco Logistics. Scopul acestui fond este de a sprijini inițiativele educaționale ale organizațiilor neguvernamentale, unităților de învățământ și instituțiilor publice din județul Prahova.

Impactul Fondului: Prin intermediul acestui fond, numeroase proiecte au primit sprijinul necesar pentru a aduce o schimbare pozitivă în domeniul educației. Acesta reprezintă un pilon de bază pentru dezvoltarea comunității și asigurarea unui viitor mai bun pentru tinerii din Prahova.

Partenerii: Mulțumim partenerilor noștri, OMV Petrom, Poerner România și Vadeco Logistics, pentru angajamentul lor constant în susținerea educației.

Apel la Comunitate: Vă îndemnăm să profitați de această ultimă sesiune de suport pentru a vă asigura că proiectele dumneavoastră sunt pregătite pentru succes. Nu lăsați această oportunitate să vă scape!

Înscrieri https://docs.google.com/…/1FAIpQLScjKW…/viewform

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.