Baba Iarna nu are culoare politică.Şi nici nu o interesează Alegerile

Indiferent de coloratura lor politică şi indiferent din ce partide fac parte, Aleşii noştri trebuie să dea examen în faţa Babei Dochia care an de an le testează viteza de reacţie  la vederea primilor fulgi de nea.

Primaria Municipiului Ploiesti se pare ca a pasit cu dreptul în această nouă „sesiune de examene hibernale” organizând prompt, ca şi anul trecut,  puncte de distributie ceai cald pe perioada sezonului rece pentru ploiestenii aflati în oras cu diferite treburi zilnice.  SC Hale si Piete împreuna cu ASSC organizeaza în acest an puncte de distributie ceai cald în incinta Halelor Centrale, pe platoul Pietei Centrale, la Piata Nord, la Piata Aurora Vest, la Piata Mihai Bravu si la Piata Sud. De asemenea, pahare cu ceai cald vor primi si cei care ajung la casieriile Serviciului de Finante Publice Locale: Centrul Fiscal 1 si Centrul Fiscal 3 din Bulevardul Independentei nr.16, Centrul Fiscal din Soseaua Vestului si casieria din str. Basarabi nr. 5.

In ceea ce priveşte programul de lucru al Adapostului de Noapte a fost şi el modificat pentru  perioada sezonului rece.

In urma prognozele meteo ce anunta temperaturi extrem de neplăcute de -20 de grade Celsius, Adapostul de Noapte va fi deschis si pe timpul zilei.

 

Totodata, echipajele Politiei Locale Ploiesti vor strange de pe strazi persoanele fara adapost si le vor duce la Centrul de Noapte. In conditiile in care cele 48 de paturi nu sunt suficiente, oamenii vor primi saltele.  Aici vor beneficia de o masa calda, asistenta medical curenta, televizor si vor avea posibilitatea de a se spala.

De asemenea, municipalitatea poate asigura cazare pentru persoanele care necesita dializa. Acestea vor  fi gazduite la internatul Colegiului Tehnic ”Lazar Edeleanu”.

Mai sunt puse la dispozitie pentu cei care au probleme din cauza conditiilor meteo si două numere de telefon, unul la dispeceratul  primariei: 0244 984, iar cel de-al doilea  la dispeceratul Politiei Locale: 0244 954.

 

Cristi Marin

(100)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.