Campanie de ajutor pentru oamenii fara adapost

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua impreuna cu Grupul de initiativa JCI Prahova (Junior Chamber International) si  isi propun sa lumineze sarbatorile celor de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost din Ploiesti. Ne dorim sa le oferim o masa calda in ajunul Craciunului, pachete cu alimente traditionale si articole de igiena, haine si incaltaminte.

Pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastra! Organizam o campanie de strangere de fonduri si produse (bani, bonuri de masa, haine si incaltaminte) pana la data de 20 decembrie. Orice ajutor este binevenit!Asteptam mesajele dumneavoastra la adresa de e-mail jciprahova@yahoo.com sau la numerele de telefon de telefon 0726 994 055 – Iulian Serban sau 0724 214 702 – Iulian Sirbu, iar noi va vom contacta si ne vom asigura ca deranjul dumneavoastra va fi cat se poate de mic. Toti cei care vor face donatii vor primi un raport detaliat al sumelor stranse si al cheltuielilor, poze cu zambetele celor carora le veti lumina sarbatorile si mesajele lor de multumire!

De Sarbatori majoritatea oamenilor isi indreapta atentia si catre cei mai putin fericiti decat ei, catre persoanele nevoiase pentru care Craciunul nu inseamna o bucurie ci o alta ocazie de a se simti singuri si neajutorati.

Cei mai multi se orienteaza spre caminele de copii sau batrani. Insa foarte putini sunt cei care se gandesc la oamenii pentru care sarbatorile nu inseamna decat zile de lupta pentru supravietuire in adevaratul sens al cuvantului; oameni care au ca scop in viata sa supravietuiasca inca o zi temperaturilor extreme, cei care viseaza la o bucata de paine si o pereche de pantofi: persoanele fara adapost.

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata.

Grupul de initiativa JCI Prahova si Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua va ureaza Sarbatori Fericite!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.