LIVIU SOARE: „SALINA SLĂNIC SCOATE PROFIT”

În primele 2 luni ale anului 2012 Salina Slănic a atins nivelul maxim de extracţie şi desfacere. Salina a atins acest nivel prin multă muncă şi cerinţele mari pentru material antiderapant.
Conform declaraţiilor făcute miercuri, 22 februarie 2012, de către  Liviu Soare, directorul general al Salinei Slănic, „în anul 2011 Salina Slănic a avut profit ca întotdeauna, însă în primele 2 luni ale anului 2012 nivelul cerinţelor a fost peste cel stabilit cu un program prelungit în luna februarie de 18 ore/zi, capacitatea maximă fiind de 100 de tone/oră.”

Salina Slănic trece şi printr-un proces de retehnologizare, rezultând ca în urma profitului să sosească şi investiţiile. „Urmează o perioadă de investiţii majore atât în subteran, cât şi în instalaţiile de la suprafaţă. În cursul lunii februarieca investiţie avem 2 autoîncărcătoare şi o maşină de ambalat automată”, a declarat directorul general al Salinei.
Potrivit declaraţiilor, Salina Slănic o să treacă şi printr-un proces de restructurare.
Salina Slănic este cea mai mare salină din Europa, fiind situată într-un oraş înconjurat cu peisaje pitoreşti.Zona a reprezentat de-a lungul timpului un mare centru de exploatare.

Graţiela Belciug

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Coman bogdan 27/02/2012, 13:54

    Felicitari pentru initiativa. Pentru sectiunea sport, avem de discutat 🙂 .

    Reply
  2. Buna treaba,”JURNALISTOOO”:)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.