Livia Harcan castigatoare in „Cupa României” la gimnastică ritmică

Vineri, 11 noiembrie 2011, s-au desfasurat, la Sala Polivalentă din Bucureşti, intrecerile pentru „Cupa României” la gimnastică ritmică. La aceasta competiţie au avut drept de participare gimnastele calificate pe primele şase locuri la Campionatele Naţionale pe fiecare categorie, de la copii până la senioare.

Competitia a fost organizata de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si a adunat la Bucuresti 30 de gimnaste in concursul individual si sase ansambluri, in total peste 70 de gimnaste cu varste cuprinse intre 6 si peste 16 ani.

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti a fost reprezentat, cu succes, in concursul categoriei a IV-a, de gimnasta Livia Harcan, vicecampioana nationala cu echipa si detinatoarea titlului individual national de vicecampioana la panglica. Livia a fost apreciata cu note mari,  de peste 20 de puncte la fiecare obiect: coarda, cerc si panglica, reusind sa obtina medalia de argint in aceasta prestigioasa competitie nationala.

In clasamentul pe obiecte Livia a obtinut al doilea punctaj la coarda, al treilea punctaj la cerc si al doilea punctaj la panglica.

In acelasi cadru festiv, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a primit, in semn de apreciere a activitatii sectiei de gimnastica ritmica, pentru al doilea an consecutiv, Premiul de Excelenţă din partea Federaţiei Române de Gimnasticã Ritmicã.

Daca anul trecut acest Premiu a fost obtinut de patru cluburi din tara, anul acesta doar trei au mai fost premiate pentru activitatea lor deosebita de promovare a gimnasticii ritmice, alaturi de clubul ploiestean fiind mentionate  CSS1 Constanta şi LPS Baia-Mare.

Preşedinta Federaţiei Romane de Gimnastica Ritmica, dna. Irina Deleanu, a avut în vedere la acordarea acestor premii, interesul  manifestat de cluburile din ţară în promovarea  si sustinerea gimnasticii ritmice în rândul copiilor.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.