Workshop-uri gratuite pentru copii la primul targ educational de invatare permanenta

 

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului organizeaza in perioada 24-26 iunie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, targul educational Zilele Invatarii Permanente, primul eveniment dedicat educatiei continue si activitatilor extrascolare din invatamantul de stat si particular. Copiii sunt asteptati sa participe la workshop-uri gratuite de inteligenta emotionala, de fotografie si ilustratie de carte, ateliere de pictura si desen, training-uri de Public Speaking si Leadership si educatie prin miscare. Evenimentele sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani.

 La eveniment vor participa institutii scolare de stat (Colegiul National Ion Neculce, Colegiul National Octav Onicescu&Asociatia pentru Dialog Intercultural), gradinite particulare si de stat (Gradinita Olga Gudynn International School, Gradinita Blue Bell, Gradinita Smart Kids, Gradinita de Hipoacuzici), celebra scoala de muzica – Rock School, Chelgate Romania – Consultantul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania (RCE) care implementeaza o campanie de informare in scoli si licee – Europa Casa Noastra, Book Club Event – NextSteve – companie specializata in traininguri de dezvoltare personala pentru copii, Asociatia C.S.A.M. Olimpic, Organizatia SOS Satele Copiilor Romania, Jocurile Educationale – primul magazin online de unelte psihoeducationale, instrumente nonformale si jocuri creative, Eurodidactica – furnizor important de materiale didactice in invatamantul romanesc, Centrul de cultivare a creativitatii – Creative Arts si Televiziunea Elevilor .

Targul se desfasoara in cadrul proiectului POSDRU, Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala – o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!. Proiectul isi propune sa promoveze programele de educatie nonformala, activitatile extrascolare si proiectele educationale de invatamant din cadrul institutiilor de stat din Romania, precum si implicarea copiilor si profesorilor in perfectionarea ofertelor educationale. Informatii despre proiect, aici.

Foto: Fundatia Dan Voiculescu

(103)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.