Premiile Clubului “Rotary”

 

18 elevi de la şcolile generale de pe Valea Prahovei au avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea Clubului Rotary.

În cadrul unei festivităţi care a devenit deja tradiţională, rotarienii au premiat elevii de la şcolile din Sinaia, Buşteni şi Azuga care au obţinut rezultate şcolare foarte bune în ultimul an. De această dată, a fost prima ediţie în care fiecare şcoală a avut cate 3 nominalizări din care a câştigat, evident, cel mai bun. Cu toţii au primit, însă, diplome şi cadouri. Bursele oferite de Rotary Valea Prahovei, variază de la an la an, în funcţie de banii care se strâng. Reprezentanţii Clubului Rotary îi îndeamnă pe toţi tinerii din zonă să înveţe pentru că răsplata nu se va lăsa aşteptată.
“În fiecare an ne propunem să premiem excelenţa. Copiii aceştia sunt foarte buni, sunt foarte mulţi şi merită aprecierea societăţii, inclusiv a noastră pentru că ei sunt viitorul acestei comunităţi” a declarat preşedintele Rotary Valea Prahovei, arhitect Dan Manea.
Rotarienii s-au implicat în numeroase acţiuni caritabile şi proiecte, care promovează performanţa şi care sunt organizate sub deviza organizaţiei, adică “A servi mai presus de sine”. Cele mai recente iniţiative derulate de Clubul Rotary Valea Prahovei sunt programele “Restituiri istorice pe Vlalea Prahovei”, “Educaţie, creaţie şi performanţă”, dar şi programul “Caritate prin artă şi cultură”. A. B.

sursa: zvp.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.