Vineri, sambata si duminica are loc „Marea Debarasare”

Primaria Municipiului Ploiesti,   prin  Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, organizează la nivel local colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) prin Campania „Marea Debarasare” În zilele de vineri, 29 iunie 2012 si sambata, 30 iunie 2012.

Actiunea se va desfasura impreună cu operatorul de salubritate ROSAL GRUP si va consta in colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) de la societăţile comerciale si de la populaţie.

Programul acţiunii de colectare:

  • Vineri, 29 iunie 2011, intre orele 08.00-14.00 – de la societăţile comerciale care vor solicita telefonic ridicarea DEEE-urilor;
  • Sâmbăta, 30 iunie 2011, intre orele 8.00-10.00 – deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le pot depozita lângă platformele gospodăreşti sau/şi în fata blocurilor, iar cei care locuiesc la casa le pot depozita în fata proprietăţii. După ora 10.00  operatorul de salubritate va colecta şi transporta deşeurile către centrul de colectare;

De asemenea,  cetăţenii sunt aşteptaţi cu aparatura electrica si electronica veche sau defectă la punctele de colectare enumerate mai jos:

1. Centru colectare – Str. Ciprian Porumbescu;

2. Zona Baraolt – str. Gen. Eremia Grigorescu;

3. Zona Winmarkt Grand Center – parc/trotuar;

4. Zona Mihai Bravu – in parcarea din vecinătatea Lukoil.

Pentru echipamentele grele sau voluminoase pe care cetăţenii doresc sa le încredinţeze centrului de colectare, acestea vor fi preluate gratuit de către operatorul de salubritate.

Informaţii suplimentare despre cum pot programa debarasarea “de acasă” a echipamentelor grele/voluminoase, se pot solicita la numerele de telefon 0244-984 sau 0800800884 gratuit în reţeaua RomTelecom.

Toţi deponenţii vor fi înscrişi la tombola „Scoate deşeurile din casă!”, tragerea la sorti a castigatorilor urmand sa se desfasoare luni, 02.07.2012, ora 10:00, in incinta Winmarkt Grand Center Ploiesti,  unde au posibilitatea de a intra în posesia unuia dintre premiile oferite de Asociatia Romana Pentru Reciclare-ROREC:

  • 3 cuptoare cu microunde (Candy);
  • 9 mixere (Philips);
  • 6 cafetiere (Philips).
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.