Târg de Turism, la Ploieşti Shopping City

Târg de Turism, la Ploieşti Shopping City

În perioada 4-6 aprilie 2014, la Ploieşti Shopping City va avea loc Târgul de Turism „Expo Vacanţa”, care reprezintă unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi  care îşi propune să fie un instrument eficient de promovare a ofertelor turistice.

Prima ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai 2008 în incinta Galeriilor Comerciale Winmarkt Grand Center Ploieşti.

Cea de-a doua şi a treia ediţie a Târgului s-au desfăşurat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti. La aceate ediţii au participat alături de agenţiile de turism şi emitenţi de tickete de vacanţă, touroperatori, organizaţii naţionale şi asociaţii profesionale din turism.

Cea de-a patra ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurată în perioada 12-14 mai 2011, în incinta Winmarkt Grand Center Ploieşti. În cadrul târgului a avut loc: o expoziţie de fotografie turistică la care au expus reprezentanţi ai cluburilor foto din Ploieşti şi o tombolă cu premii pentru vizitatori.

În 2012 si 2013 EXPO VACANŢA s-a desfăşurat la Palatul Culturii Ploieşti în luna aprilie şi s-a bucurat de prezenţa a peste 20 de expozanţi din diverse zone ale ţării şi tipuri de organizare turistică.

La ediţia din acest an peste 50.000 de turişti sunt aşteptaţi să treacă pragul târgului pentru a-şi alege vacanţa visată dintre miile de oferte turistice puse la dispoziţie de către agenţiile de turism şi nu numai.

La târg turiştii pot analiza ofertele mai multor agenţii într-un timp foarte scurt şi chiar îşi pot rezerva vacanţa dorită, pot beneficia de ofertele speciale propuse de agenţiile de turism, pot să işi aleagă locuri de petrecere a timpului liber s.a.

sursa: expovacanta.ro

Monica BOSTAN

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.