În aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor …

În aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor …

Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti vă invită, în luna lui april, să vedeţi spectacole de teatru, iluzionism şi muzică populară. Seria spectacolelor a fost deschisă aseară de colajul de piese „Escroci în aer liber”, în regia lui Dan Tudor. Un cuceritor de “meserie”, în persoana lui Dan Tudor, alege peronul gării ca loc in care sa isi poata valorifica talentul de Don Juan. O tanara aleasa de el pentru a fi cucerita, alias Monica Davidescu, este insa cel putin la fel de abila in a manipula sentimentele sexului opus. Cei prezenţi aseară în sală, au asistat la  o comedie spumoasa, in care au fost prezentate diverse moduri amuzante de a seduce. A doua piesă, care s-a jucat aseară, i-a avut ca protagonişti pe Ovidiu Cuncea, Afrodita Andone, alături din nou. de Dan Tudor. Piesa ne-a amintit modul în care se făurea „arta”,  în Rusia sovietică, evident printre hohote de râs, cu trimiteri către lumea artistică de astăzi şi modul de recompensare a muncii actorului.

Astăzi de la ora 16, cei mici sunt invitaţi la „Portativul muzical”, iar luni 7 aprilie, Magiacianul Christianis vă invită, de la ora 19, la un show incendiar. Seara de marţi îi este rezervată, de la ora 20, lui Horaţiu Mălăele şi spectacolului său „Sunt un orb”, urmând ca miercuri 9 aprilie, pe scena instituţiei de cultură să evolueze Teatrul Masca, cu comedia veneţiană „Gemenii”, de la ora 19.

Seria spectacolelor din luna lui prier se încheie cu cel din data de 11,  de la ora 18.când concertează Ansamblul „Chindia”, al CCS Ploieşti, alături de invitaţii săi, sub genericul ” E primăvară, e iarăşi primăvară”.

Aşadar, dacă doriţi să evadaţi din lumea cotidiană, cu ale sale griji şi preocupări, puteţi să alegeţi aceste spectacole.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.