Sunt cautati ingineri, contabili si jurnalisti, pentru salarii de pana la 4800 euro

Organizatia nord-atlantica NATO vrea sa angajeze cetateni din statele membre ale organizatiei. Pe lista joburilor scoase la concurs se afla cele de electricieni, ingineri, programatori sau jurnalisti.

NATO a scos la concurs cele mai multe locuri de munca vacante pentru sediile din Belgia (Mons) si Luxemburg (Capellen). Alte locatii cu joburi disponibile sunt in Italia (Roma), Norvegia (Stavager), Franta (Versailles) si Polonia (Bydgoszcz).

Cei interesati de posturile de electricieni si mecanici trebuie sa aiba minim 3 ani de experienta in domeniu, sa aiba cunostinte de limba engleza si franceza si pot castiga 3.439 euro pe luna. Posturile sunt in Luxemburg.

Posturile din domeniul IT sunt pentru programatorii software, analistii de sistem, inginerii de suport software si sunt platite de la 4.860 euro in sus.

Romanii cu experienta de 3-5 ani mai pot candida si pentru posturi deingineri si tehnicieni. De asemenea, NATO se afla in cautarea unor oameni cu experienta in domeniul financiar, contabili sau auditori, pentru salarii de baza de 4.800 euro pe luna.

Organizatia mai cauta si jurnalisti cu experienta in TV, pentru realizarea de materiale de prezentare si interviuri la sediul central SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) din Belgia. Salariile pentru jurnalisti pleaca de la 3.893 euro pe luna.

In plus, Organizatia Nord Atlantica are si alte joburi vacante in momentul de fata. Printre locurile de munca care nu solicita pregatire militara se numara si cele de cercetatori, asistenti administrativi si analisti de cost.

Dintre acestia, cei mai bine platiti sunt consilierii politici si managerii de proiect, care obtin in jur de 8.071 euro pe luna.

sursa: manager.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.