Marius Ghenea, vine la Ploiesti si te invata cum sa-ti cresti afacerea

Antreprenor 2.0, un proiect implementat de Fundatia Post-Privatizare si partenerii sai, doreste sa dezvolte antreprenoriatul din Romania prin infiintarea unei retele de antreprenori. Astfel, se cauta 24 de startup-uri cu potential care vor primi finantare. Prin intermediul unor serii de evenimente in intreaga tara, antreprenori sau viitori antreprenori vor avea sansa sa invete de la MARIUS GHENEA (FOTO), de la alti antreprenori de succes, specialisti sau antreprenori locali cum isi pot imbunatati IDEEA DE AFACERE si cum o pot transforma intr-una sustenabila. Potrivit comunicatului de presa remis manager.ro de catre organizatori, PARTICIPAREA LA PROGRAM ESTE GRATUITA.

In cadrul acestui proiect, se vor organiza 8 conferinte regionale in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Ploiesti si Constanta, unde participantii isi vor putea valida ideea de afacere alaturi de Marius Ghenea, vor invata de la experti cum sa foloseasca instrumente online in dezvoltarea afacerii si vor asculta povestile de succes ale antreprenorilor locali.

La sfarsitul fiecarei conferinte, in baza formularului de inscriere completat, juriul de antreprenori va selecta 50 de finalisti, care vor merge in urmatoarea etapa. Acestia vor participa la workshop-uri, timp de 2 weekend-uri consecutive, unde vor deprinde redactarea propriului PLAN DE AFACERI. La finalul training-urilor, vor fi alesi 20 de participanti, care au elaborat planuri de afaceri cu potential economic. Acestia, timp de 3 saptamani, vor beneficia de doua sesiuni de mentorat one-to-one alaturi de consultanti care ii vor sprijini, astfel incat sa isi demareze afacerile si sa realizeze o strategie de dezvoltare. La final, afacerile vor fi analizate si trei din acestea vor fi premiate.

Scenariul este acelasi pentru toate cele opt orase, astfel ca, la finalul programului, 24 de startup-uri vor fi declarate castigatoare si vor primi cate 12.500 lei.

Investitori, cautam startup-uri!

Antreprenorul si totodata mentorul Marius Ghenea precizeaza ca acest proiect i-a placut inca de la prima discutie cu organizatorii. „Imi place sa-mi impartasesc experientele si cunostintele legate de antreprenoriat, imi place sa ajut business-urile sa creasca firesc, dar mai ales imi place cand startup-urile pe care le indrum reusesc sa gaseasca nisa pentru succes. ANTREPRENORIATUL INSEAMNA SA DARUIESTI VALOARE si sa stii sa-ti pui amprenta acolo unde altii NU AU REUSIT, de aceea sunt increzator ca cele 24 de startup-uri pe care astept sa le descopar vor ajunge in scurt timp afaceri de succes”, a declarat Ghenea.

Detaliile legate de inscrieri si despre desfasurarea evenimentelor regionale le puteti accesa pe site-ul programului.

Participarea in cadrul proiectului este gratuita. „Antreprenor 2.0”, ID 49068 este un program cofinantat din Fondul Social European prin intermediul POSDRU 2007-2013 „Investeste in oameni!”. Proiectul este organizat de Fundatia Post-Privatizare, alaturi de Impact Net Business SRL, SC INOVATIV CONSULT SRL si Underclick.ro SRL.

sursa: manager.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.