Știi câtă putere poate avea un cuvânt? Află la workshop-ul de Storytelling și Creative writing, organizat la Ploiești!

Știi câtă putere poate avea un cuvânt? Află la workshop-ul de Storytelling și Creative writing, organizat la Ploiești!

Se spune că investiția cea mai bună este în oameni! Rupe-ți din timpul tău câteva ore într-un week-end de aprilie și vino să asculți, înveți și să-i delectezi, la rândul tău, pe alții cu imaginația și poveștile tale. Vei fi surprins cât de bine poți vinde o idee sau un produs dacă-l „împachetezi“ în vorbele care trebuie. Despre acest gen de scriere, cea creativă, îți va vorbi, pe 8 aprilie, la Workshop-ul de Storytelling și Creative writing, Liviana Tane (foto), jurnalist de-o viață, cu o experiență vastă atât în presa audio-vizuală, cât și scrisă, dar și una dintre persoanele care formează, de ceva timp încoace, oameni care își folosesc cu brio în job-urile lor puterea cuvântului și pe cea a scrisului.

„Cine crede că scrisul e doar pentru scriitori sau jurnaliști face o greșeală. Scriitura este un exercițiu complex de comunicare, iar felul în care reușim să ne punem poveștile pe hârtie poate să ne influențeze viața, de la relațiile cu ceilalți până la succesul în carieră. E un curs pentru oricine scrie ceva în fiecare zi: un sms, o postare pe Facebook, un mail, o prezentare, un CV, un articol de blog sau un capitol din cartea vieții. Și pentru oricine citește ceva în fiecare zi. Cu alte cuvinte, e un curs pentru oricine.

Mi-au plăcut mereu poveștile, iar munca în presă mi-a oferit ocazia să cunosc mulți oameni și poveștile lor. În ultimii ani, am avut bucuria să observ că publicul e din ce în ca mai educat, mai rafinat, mai selectiv. Că începe să filtreze informația și că nu mai ia de bun tot ce primește. Pentru acest tip de public am gândit workshopul de storytelling și scriere creativă.

Specificul workshopului este că este organizat pentru grupuri mici, de 10-12 persoane, în așa fel încât fiecare să poată să primească soluții și feedback individualizat, aplicat la nevoile proprii. Am avut participanți din cele mai diverse zone: elevi de liceu sau studenți activi în social media sau familiarizați cu lumea bloggingului sau a videobloggingului, angajați din mediul corporate sau antreprenori preocupați de comunicarea de business sau chiar persoane pasionate de scrierea creativă în zona de ficțiune. Mulți au venit cu rețineri, dar toți au găsit informațiile de care aveau nevoie și cei mai mulți le pun deja în aplicare cu rezultate semnificative“, a precizat Liviana Tane.

La Ploiești, întâlnirea va avea loc pe 8 aprilie, la sediul Asociației pentru Dezvoltare Continuă, de pe strada Doctor Toma Ionescu, nr 27 (sediul școlii UCECOM). Workshopul are durata de 6 ore și costă 200 lei. Elevii și studenții beneficiază de reducere de 50%. Ceaiul și cafeaua sunt din partea casei, iar de la curs vei pleca mai bogat și cu noi prieteni, cunoștințe, dar și cu niște trucuri benefice job-ului sau pasiunii tale.

Pentru detalii și înscrieri, scrieți-ne pe adresa team@thenestproject.ro

Dacă vreți să vedeți cam care este atmosfera la astfel de workshop-uri, dar și feed-back-ul celor care au mers deja la întâlnirile cu Liviana Tane, puteți intra pe facebook, pe grupul public „The Writing Nest“ .

 

(217)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.