Sedinte de Initiere in Design-ul Ambiental in Ploiesti

design

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua lanseaza invitatia de a urma Sedintele de Initiere in Design-ul Ambiental tuturor celor care au ca pasiune amenajarea spatiului in care locuiesc, celor pentru care a trai cu stil este o necesitate.

‘Sedintele noastre reprezinta o calatorie in lumea fascinantata a celor mai frumoase interioare, a celor mai celebri arhitecti, decoratori si designeri de mobilier, o lume in care creatorul devine „sculptor al volumelor, pictor al culorii, muzician pentru armonie si filozof pentru masura”.

Cunostintele teoretice prezentate atractiv, vor fi completate cu ore de workshop, cu scopul de a releva o imagine cat mai clara a ambientului, ca factor pozitiv in dezvoltarea personalitatii si de o mare eficienta din punctul de vedere al nevoii de informatie, oferind astfel posibilitatea celor mai avantajoase alegeri.

Definitia data de G.Scott creatiei arhitecturale completeaza acest demers:„Chiar si dintr-un punct de vedere utilitar spatiul este in mod logic finalitatea noastra; a delimita un spatiu este scopul lui a construi – atunci cand construim nu facem altceva decat a lua o anume cantitate de spatiu pe care o inchidem si o protejam – si intreaga arhitectura izvoraste din aceasta necesitate.

Frumosul poate imbraca cele mai variate forme: de la pictura, sculptura si fotografie, pana la forme mai practice, cum ar fi design-ul ambiental, arta contemporana este o provocare pentru cei care vor sa o inteleaga.

detalii pe: www.uneltepentrudezvoltare.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.