Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala

Scoala de antreprenoriat in economia sociala este primul program de formare si dezvoltare de intreprinderi sociale destinate unui numar de 120 de actuali si viitorimanageri de intreprinderi sociale din cadrul proiectului “PROMETEUS- Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene”.

Prin intermediul acestui program in curs de acreditare, Institutul de Economie Sociala vine in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale organizatiilor economiei sociale care doresc sa lanseze sau sa dezvolte intreprinderi sociale sau activitati economice cu scop social.

Scoala de antreprenoriat in economia sociala este un program gratuit al Institutului de Economie Sociala, destinat dezvoltarii intreprinderilor sociale, sustinut de formatori  instruiti in cadrul prestigiosului Institut EURICSE (European Research Institute for Cooperatives and Social Entreprises) din Trento, Italia.

Programul isi propune sa fie o scoala de noi lideri pentru economia sociala din Romania, sa faciliteze  schimbul de experienta  in domeniul activitatilor economice cu scop social in cadrul unui laborator  – comunitate de practica si inovare  in acest domeniu.

Incepand din data de 2 martie 2012  a inceput selectia organizatiilor economiei sociale, care vor participa la program si a celor 120 de manageri din aceste organizatii, care isi vor dezvolta cunostintele si abilitatile de management al intreprinderilor sociale si le vor pune in practica cu sprijinul programului.

detalii: www.ies.org.ro/training

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.