Raftul de asistenta sociala

Raftul de asistenta sociala

cartile din raftul de asistenta sociala CANSPhSucursala Prahova a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania in parteneriat cu Anticaffe New Experience va propune un nou mod de a va petrece timpul liber. Va punem la dispozitie pentru lectura, in mod gratuit, 15 carti de asistenta sociala si va facem cinste cu o ora in spatiul partenerului nostru.

Ce aveti de facut? Va deplasati in Ploiesti, str. Nicolae Titluescu nr 40, cereti o carte de asistenta sociala si primiti gratuit ora de lectura in care aveti incluse: Ceaiul, fructele, biscuiţii, cafeaua şi apa sunt din partea casei.
Pentru produse îmbuteliate, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare şi alte preparate vei plăti un preţ mai mic decât la alte terase.

Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania s-a constituit in februarie 2005 in baza Legii 466/04.11.2004 ca organizatie profesionala, neguvernamentala, de interes public, apolitica, nonprofit, cu personalitate juridica, autonoma si independenta.
Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, este autonom si independent in raport cu orice autoritate publica sau persoana juridica de drept privat si isi exercita atributiile fara posibilitatea vreunei imixtiuni din partea acestora.
Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, prin organismele sale, este reprezentant al corpului asistentilor sociali din Romania in relatiile cu autoritatile si institutiile guvernamentale si neguvernamentale, interne si internationale.
Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania este organizat si functioneaza pe criterii teritoriale, la nivel national si judetean.  Intre Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania si Colegiile Judetene, respectiv cel al municipiului Bucuresti, exista raporturi de autonomie functionala, organizatorica si financiara cu respectarea principiului subsidiaritatii ce decurge din prezentul Regulament.  Aplicarea principiului subsidiaritatii implica din punct de vedere functional atribuirea competentelor si responsabilitatilor cu prioritate structurilor judetene, iar in cazuri exceptionale si numai atunci cand anumite atributii nu pot fi exercitate intr-o maniera optima decat la nivel central, repartizarea competentelor se va face de catre Consiliul National al C.N.A.S.R. in favoarea structurilor teritoriale.

Despre CNASR Prahova gasiti mai multe pe www.cnasph.ro

 

Anticaffe New Experience un concept nou pentru oraşul Ploiesti. Este un loc care dă valoare timpului.

Mai multe pe http://anticaffe.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.