Programul „Vara copiilor” se bucură de succes !

Programul „Vara copiilor” se bucură de succes !

Glasuri cristaline de copii, zâmbete de părinţi bucuroşi, priviri drăgăstoase de bunici. Cam aşa s-ar putea descrie tabloul de astăzi, de la ora 18, de pe esplanada Palatului Culturii din Ploieşti, unde s-a desfăşurat al treilea episod din programul”Vara copiilor”.

„Programul a debutat acum două săptămâni şi ne bucurăm că în fiecare săptămână vin şi mai mulţi copii. Acest lucru ne dă încredere să mergem mai departe în acţiunile noastre”, ne-a mărturisit Andrei Georgescu, coordonatorul voluntarilor de la Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă.

Ziua de astăzi a cuprins un concurs de aventură, la start aliniindu-se două echipe, cuprinzând copii între 3-7 ani şi 8-12 ani

” În fiecare zi de miercuri avem o altă temă de concurs. Copiii sunt foarte încântaţi şi participă cu mare plăcere”, ne-a spus Anda Baciu, secretar general al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Cei mici sunt aşteptaţi în continuare, în fiecare zi de miercuri, până pe 4 septembrie, pentru a se juca şi în acelaşi timp pentru a învaţa ce înseamnă spiritul de fair-play, într-o competiţie.

Programul „Vara copiilor” este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, Radio Prahova şi Consiliul Judeţean Prahova, partener fiind Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă.

Monica BOSTAN

(97)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.