Programul „Vara copiilor” se bucură de succes !

Programul „Vara copiilor” se bucură de succes !

Glasuri cristaline de copii, zâmbete de părinţi bucuroşi, priviri drăgăstoase de bunici. Cam aşa s-ar putea descrie tabloul de astăzi, de la ora 18, de pe esplanada Palatului Culturii din Ploieşti, unde s-a desfăşurat al treilea episod din programul”Vara copiilor”.

„Programul a debutat acum două săptămâni şi ne bucurăm că în fiecare săptămână vin şi mai mulţi copii. Acest lucru ne dă încredere să mergem mai departe în acţiunile noastre”, ne-a mărturisit Andrei Georgescu, coordonatorul voluntarilor de la Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă.

Ziua de astăzi a cuprins un concurs de aventură, la start aliniindu-se două echipe, cuprinzând copii între 3-7 ani şi 8-12 ani

” În fiecare zi de miercuri avem o altă temă de concurs. Copiii sunt foarte încântaţi şi participă cu mare plăcere”, ne-a spus Anda Baciu, secretar general al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Cei mici sunt aşteptaţi în continuare, în fiecare zi de miercuri, până pe 4 septembrie, pentru a se juca şi în acelaşi timp pentru a învaţa ce înseamnă spiritul de fair-play, într-o competiţie.

Programul „Vara copiilor” este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, Radio Prahova şi Consiliul Judeţean Prahova, partener fiind Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.