Sinaia – cota 1400

Sinaia – cota 1400

Cota 1400 din Sinaia reprezinta una dintre principalele atractii ale statiunii. Cota 1400 din Sinaia se afla la una dintre cele mai inalte altitudini din tara la care se poate ajunge fie cu masina, fie cu telecabina.

Cota 1400 din Sinaia reprezinta un traseu montan foarte frumos, mii de turisti parcurgandu-l in timpul verii pe jos, avand o durata de 3-4 ore.

Padurile de foioase si conifere ce urmeaza traseul spre Cota 1400 din Sinaia transforma peisajul intr-unul mirific, in care fauna si vegetatia este specifica zonei.

Cota 1400 SinaiaAtunci cand ajungem la Cota 1400 din Sinaiavom putea sa ne odihnim pret de cateva minute la frumoasele restaurante amenajate in stil traditional, putem realiza fotografii cu panorama statiunii.

Autoritatile au amenajat Cota 1400 din Sinaia asemenea unui veritabil platou pe care se poate ajunge cu masinile, fiind si popasul de referinta al hotelului ce ii poarta numele.

La Cota 1400 din Sinaia exista punctul de oprire al telegondolei din Sinaia. Putem urca spre Cota 2000 cu ajutorul telecabinei.

Bine de stiut:

Pe inserat, ursii coboara in aceasta regiune pentru a gasi mancare.

Din Sinaia se poate ajunge la Cota 1400 daca vom urma Drumul Cotei…

Sursa text şi foto: locuridinromania.ro

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.