Prahova își premiază OAMENII faptelor frumoase! Înscrie-te la cea de-a doua ediție a Galei Comunității Prahovene!

Prahova își premiază OAMENII faptelor frumoase! Înscrie-te la cea de-a doua ediție a Galei Comunității Prahovene!

Vine un moment în an când faptele bune sunt scoase în față și premiate! În județul nostru acest lucru se va întâmpla pe 27 noiembrie, în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Comunității Prahovene. Până atunci, toți cei care se încadrează într-una dintre cele opt categorii de concurs sunt aștepați să completeze formularele. Data limită de înscriere este 15 noiembrie. 

Evenimentul a fost creat din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Prahova. Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oamenii cu gânduri bune din județul nostru acționează în beneficiul altora și al comuntății. Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse.

Prin Gala Comunității Prahovene, cei care au făcut bine sunt premiați, iar faptele lor sunt prezentate pentru a fi sursă de inspirație și implicare. Totodată, organizatorii acestei gale doresc să arate că în Prahova există o societate activă.

„Ne întâlnim într-o seară specială toți cei care suntem interesați de binele care se întâmplă în Prahova. Un eveniment periodic în care recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!“ – Isabela Alexe, Fundația Comunitară Prahova.

Ca să te numeri printre cei care vor urca pe scenă în cadrul acestui eveniment, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Să intri pe www. http://gala.fundatiacomunitaraprahova.ro, să citești regulamentul și să te înscrii sau să înscrii pe cine crezi că se încadrează într-una sau mai multe dintre categoriile de concurs ale galei. Formularul trebuie completat în întregime până pe 15 noiembrie.

Gala Comunității Prahovene este împățită în 8 categorii:

  1. Educație
  2. Mediu
  3. Voluntariat
  4. Sănătate și stil de viață sănătos
  5. Sport
  6. Artă și cultură
  7. Generozitate și implicare socială
  8. Povești inspiraționale din comunitate

„Deși ne desfășurăm activitatea, cu preponderență, într-un anumit domeniu, viața noastră este într-un mod puternic influențată de activități desfășurate în arii conexe, cu care ne intersectăm zilnic și cărora le datorăm, la finalul zilei, calitatea vieții noastre noastre. Sunt domenii care ne-au influențat formarea și care modelează standardele de viață. Prin aceaste  categorii ne dorim să premiem oamenii care au adus o schimbare pozitivă, au creat o valoare adăugată în acele arii pe care cu toții ne dorim să le vedem dezvoltate la cele mai înalte standarde, susțin organizatorii evenimentului. (foto: Dan și Isabela Alexe – Fundația Comunitară Prahova)

Formularele vor fi supuse jurizării, iar câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei, pe 27 noiembrie. Evenimentul se va desfășura într-un cadru select.

Gala Comunității Prahovene  este un eveniment desfășurat anual,  sub coordonarea Fundației Comunitare Prahova. Întreaga coordonare, organizare, comunicare și promovare a proiectului și evenimentului, precum și managementul sunt realizate de către membrii echipei Fundației Comunitare Prahova și partenerii evenimentului, agreați de către Fundația Comunitară Prahova.

Text: Liliana Maxim Minculescu
Foto: Sorin Petculescu

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.