„Pentru Tine!“ le-a îndeplinit visul! Elena și Daniel, din Buzota-Apostolache, s-au mutat în casă nouă!

„Pentru Tine!“ le-a îndeplinit visul! Elena și Daniel, din Buzota-Apostolache, s-au mutat în casă nouă!

Și-au dorit, au visat, dar n-au crezut că din septembrie și până acum se vor muta în casă nouă. Însă, speranța, dublată de un ajutor consistent și multă muncă, a dat roade. În ajun de Moș Nicolae, Elena și Daniel, împreună cu cei doi copii ai lor, s-au mutat în casă nouă. Una a lor, una în care au spațiu, una pentru care au muncit zi și noapte imediat cum au primit materialele de construcție, soba, piesele de mobilier și toate cele necesare pentru a trăi în condiții decente. Și una în care au avut loc să-și împodobească bradul, sub care Moșul va lăsa cadourile mult așteptate de micuții Diana și Daniel.

„Oficial, ne-am mutat la noi în casă, cu un sentiment greu de explicat în cuvinte. A fost o amestecatură de trăiri și lacrimi de bucurie. Încă ni se pare incredibil“, ne-a spus Elena Moghioroiu.

Un vis împlinit datorită vouă, celor care i-ați apreciat pentru povestea lor de dragoste, pentru dorința de a fi o familie, de a trăi în armonie, dar și pentru seriozitatea lor.

15310302_185364915259253_274939975_n„Mulțumim oamenilor cu suflet, mulțumim „Pentru tine!” și inițiatorilor care s-au implicat în povestea noastră cu toata inima și ne-au ajutat să ne împlinim visul de a avea o casă…, a noastră!    Multumim, din suflet, Liliana si Cristi Minculescu! Prin voi, visul nostru a devenit realitate!“, este mesajul trimis de către Daniel Cobzaru.

Cu sentimentul misiunii împlinite, a faptului că, împreună cu voi, am investit încredere și resurse în oameni care merită, dar și cu promisiunea că vom face cât de curând o vizită pentru a le duce ceea ce ne-a lăsat Moșul pentru cei doi copii, punem punct acestui caz! Ne așteaptă alți oameni, alte proiecte, alte încercări de a transforma lacrimile de tristețe, deznădejne în unele de bucurie.

Cam despre așa ceva este spiritul Sărbătorilor…

Cei care nu le știu povestea, cum arăta totul în urmă cu o lună și jumătate, o pot citi accesând link-ul: http://promovamprahova.ro/sase-suflete-din-buzota-lupta-sa-scape-dintr-o-cutie-de-chibrituri/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.