Firme mari iti pot finanta facultatea. Vezi cum

CEFORA va ofera un tip de formare profesionala de nivel superior, unic in prezent in domeniul invatamantului superior din Romania, bazata pe principiul imbinarii cursurilor teoretice cu stagiul practic, ceea ce permite o pregatire echilibrata.

Echipa pedagogica este formata din profesionisti si profesori universitari cu o vasta experienta atat in domeniul profesional cat si in cel pedagogic.

Prin sistemul alternantei, vi se ofera de la inceput oportunitatea de a va integra si de a va implica activ in activitatile unei companii-gazda, dintre firmele cu care CEFORA are deja creat un parteneriat (Sodexo, Expert Connection partener Orange, Cora, Michelin, Apollo Mod, Bic, Sephora, etc.), precum si cele care vor deveni pe parcurs partenere. Daca sunteti deja integrati intr-o firma, ne-o puteti recomanda chiar dumneavoastra si aceasta ar putea deveni partenera CEFORA.

Stagiul practic urmat in compania-gazda va ofera oportunitatea de a acumula experienta profesionala relevanta si semnificativa, ceea ce va reprezenta un element important in CV-ul dumneavoastra.

Dar ceea ce este si mai important este faptul ca vi se ofera posibilitatea unei formari gratuite, intrucat compania-gazda participa la finantarea studiilor dumneavoastra.

Astfel, finantarea este in totalitate gratuita pentru studenti in anul I si II de studii; compania-gazda suporta integral cheltuielile de scolarizare, si poate, de asemenea, sa va ofere o indemnizatie de stagiu.

Costul pentru anul III de studii este de 650 Euro. Aceasta suma urmeaza sa fie suportata de dumneavoastra, dar exista si posibilitatea preluarii in continuare a acestor cheltuieli de scolarizare de catre compania-gazda in care sunteti integrati, ca un bonus suplimentar.

Ce costuri mai raman in sarcina dumneavoastra? Doar o taxa de inscriere de 100 lei, la inceperea procesului educational

Mai multe pe: cefora.ro

(110)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.