Oportunitate de finantare pentru ONG-uri

Proiectul “Make it BIG” reprezintă oportunitatea de a crea și implementa de la zero un proiect, cu sprijinul Asociației Culturale Momentum. El se adresează instituțiilor universitare, preuniversitare și ONG-urilor. Astfel, fiecare membru/ grup de membri al/ai unei instituţii universitare, preuniversitare sau ONG va putea veni cu o propunere de proiect în vederea obţinerii unor parteneriate de anvergură sau finanţări de către Guvernul României, respectiv Uniunii Europene prin fonduri nerambursabile.

De asemenea, proiectul îşi propune să dezvolte competențe diverse în rândul elevilor/ studenţilor/ voluntarilor precum creativitatea, spiritul de echipă, abilități de management şi leadership și multe altele.

            Propunerea de proiect trebuie să includă:

–          titlul proiectului

–     o scurtă prezentare de maxim 1-2 pagini în care vor fi prezentate conceptul și liniile generale în care a fost gândit proiectul (ideile principale).

Mecanismul de înscriere și selecție:

Propunerea trebuie trimisă către organizaţie la adresa de mail contest@unitecultures.com, până la data de 31 august.

În urma înscrierilor, va avea loc un proces de selecție pentru determinarea unui singur câștigător. Selecția se va face prin intermediul paginii de socializare www.facebook.com/Unitecultures, fiind ales proiectul care va obţine cele mai multe voturi (LIKE-uri) până la data de 31 septembrie.

Beneficii:

După anunțarea propunerii câștigătoare, aceasta va beneficia de toată susţinerea asociației pentru a putea obţine finanţarea sau parteneriatul dorit. Împreună vom pune bazele echipei de proiect pentru a realiza un plan detaliat ce va cuprinde identificarea grupului-ţintă și a posibilităţilor de finanţare în prima etapă, urmând ca pasul doi să fie realizarea propriu-zisă a proiectului.

sursa: unitecultures.com

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.