Judo-ul din Prahova in fruntea clasamentelor nationale

La sârșitul săptămânii trecute, judoka de toate vârstele legitimați ai cluburilor CSM Ploiești și CSM-CFR-CSS Ploiești s-au acoperit de glorie cucerind medalii prețioase, fie că au participat la competiții internaționale precum Cupa Europeană sau Campionatele Europene pentru Veterani, fie la finala Campionatelor Naționale individuale de judo pentru copii U11 și Finala CN echipe inter-euroregiuni pentru copii U15.

Începem, firește, cu cea mai strălucitoare performanță, cea a sportivei Violeta Dumitru (foto), judoka legitimată la clubul CS Steaua – CSM Ploiești. Aceasta a obținut medalia de aur a categoriei 48 kg în cadrul competiției dotate cu Cupa Europeană de judo seniori care s-a desfășurat la Celje (Slovenia) în perioada 14-16 iunie.

La turneu au participat 323 de sportivi din 22 de ţări iar Violeta s-a acoperit de glorie după victorii în serie, prin ippon, în fața Renatei Kiss (Ungaria), Annei Barttole (Italia) și a franțuzoaicei Melodie Vaugarny. În lupta decisivă pentru cea mai prețioasă medalie, Violeta a învins-o pe nemțoaica Katharina Menz.

Continuare in : http://www.telegrama.ro/sport/alte-sporturi/item/8928-lauri-pentru-judo-ul-prahovean

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.