Din seria: Faceti cunostinta cu voluntarii Asociatiei pentru Initiativa si Dezvoltare Continua

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata. Activitatea noastra se bazeza pe urmatoarele principii: 1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram 2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.) 3. Garantia serviciilor si a programelor desfasurate.

Pentru energia cu care se implica in activitatile asociatiile asociatiei vrem sa-i facem conoscuti si prin promovarea in acest cadru:

Andrei Georgescu

Andrei

Hobby-uri: basket, windsurf, fotografia si patinajul.
Imi place sa fiu voluntar deoarece sunt o fire sociabila si imi place sa ii ajut pe cei din jur.

 

 

Teodora

Teodora

In primul rand, spun ca imi place sa fiu voluntar. In timpul liber, imi place sa pictez sau sa desenez, sa citesc si sa ascult muzica.
De ce sunt voluntar? Prin voluntariat am parte atat de satisfactii imediate, cat si pe termen lung, cum ar fi: dezvoltarea personala si profesionala, cunoasterea unori medii diverse, am aflat ce inseamna munca in echipa si am ocazia de a schimba mentalitatea societatii in care traim. Totodata, acumulez experienta, cunosc oameni noi si pot contribui la sustinerea unei cauza in care cred.

Nitu Radu

Radu N

Hobyurile mele sunt aeromodelismul muzica fotografiatul si hockey-ul Cel mai mult imi place sa petrec timpul cu prietenii mei.
Sunt voluntar pentru ca imi place sa ajut oamenii si sa ma implic in orice activitate care poate ajuta comunitatea noastra. Iar in proiecte imi place sa ma implic pentru ca vreau sa cunosc oamenii noi si sa vad zâmbetul pe fata oamenilor multumiti de rezultatul proiectului.

Vom reveni.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.