Ateliere Fara Frontiere va dona 250 de calculaoare

Ateliere Fara Frontiere anunta ultima etapa a programului Assoclic din acest an in cadrul  careia va dona 250 de calculatoare complet echipate catre ONG-uri, gradinite, scoli, licee, biblioteci si centre asistenta sociala. Pentru aceasta etapa proiectele depuse trebuie sa propuna solutii intrunul din domeniile: educatie, integrare si formare profesionala, incluziune sociala pentru persoane defavorizate.

Termenul limita de inscriere pentru a treia etapa ASSOCLIC este 24 octombrie, urmand ca proiectele sa fie evaluate de un juriu format din parteneri Ateliere Fara Frontiere. Rezultatele acestei etape vor fi afisate pe 6 noiembrie.

Ca si la etapele precedente cei interesati sunt invitati sa studieze cu atentie Regulamentul de participare disponibil pe website-ul www.assoclic.ro unde au loc si inscrierile. Tot aici se regasesc povesti de success ale altor proiecte implementate cu ajutorul Assoclic, ultimele noutati, calendarul complet al programului si un istoric de la lansare si pana acum. Mai multe informatii se pot gasi si pe pagina de Facebook sau contul Twitter.

Assoclic este un proiect pe care il derulam inca de la infiintare si suntem bucurosi de faptul ca a crescut de la an la an. Astfel, in acest an, am donat deja 750 de calculatoare si vom atinge cifra de 1000 in aceasta iarna odata ce etapa a III-a se va fi incheiat. Assoclic este un proiect apreciat de toate entitatile implicate de la beneficiarii calculatoarelor, la angajatii nostri si partenerii impliati atat financiar cat si cu echipamente ce sunt reconditionate.” – Ioana Rusu, Coordonator Assoclic

A treia etapa din 2012 a programului ASSOCLIC este realizata cu sprijinul partenerului financiar Apa Nova si al partenerilor operationali: Microsoft, Ecotic, Techsoup, Blancco.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.