De ziua mediului la Ploiesti

Primaria municipiului Ploiesti, prin Biroul de Protectia Mediului din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice ,  organizeaza o serie de actiuni dedicate  zilei de 5 iunie – Ziua Mondiala a Mediului.

 

Continuand programul actiunilor de marcare a zilelor din calendarul ecologic, avand ca tinta cresterea nivelului de educare, informare si sensibilizare a cetatenilor fata de problemele de protectie a mediului inconjurator si de conservare a resurselor naturale, municipalitatea invita ploiestenii mici si mari sa participle la urmatoarele actiuni:

 

  1. Lansarea unui concurs de desene avand ca tema ” Deseurile de echipamente electrice si electronice prind viata” adresat elevilor Liceului de Arta „Carmen Sylva” Ploiesti. Premierea acestor desene din punct de vedere al mesajului transmis, al originalitatii si prezentarii se va face pe data de 05.06.2013. Actiune realizata in colaborare cu Asociatia Romana pentru reciclare ROREC.

 

  1. Seminar organizat in 05.06.2013, ora 1000, la Inspectoratul Scolar judetean Prahova, la finalul caruia vor fi premiate si desenele intrate in concursul lansat la Liceul de Arte Plastice.

 

  1. „Mars pentru mediu” eveniment de sensibilizare ecologica organizat de Let΄s do it Romania!  Ora 1200– traseu parcul Mihai Eminescu – Palatul Administrativ.

 

  1. Actiune de salubrizare liziera de pini gara de vest organizat in colaborare cu Compania BergenbierS.A – ora 1400.

sursa: comuncat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.