SEX THERAPY in Ploiesti

Teatrul TABU continua stagiunea permanenta de la Ploiesti duminica,9 iunie, de la ora 19:00 cu spectacolul de teatru “SEX THERAPY”,in TheShamRock – Irish Pub Ploiesti, Str. Vasile Lupu 38!

Numarul maxim al participantilor este 18 asa ca lista de rezervari se va inchide odata ce numarul va fi completat! In cazul in care numarul spectatorilor va fi mai mare se va juca spectacolul de doua ori.

Pentru ca numarul locurilor este limitat va recomandam sa faceti rezervari la numarul de telefon 0728710852 sau online pewww.teatrultabu.com si prin email la office@teatrutabu.com.

Pretul unui bilet este de 10 DE LEI.

In Sex Therapy facem cunostinta cu o personalitate fascinanta – Dr.Karla, inspirata dintr-un personaj real. Spectacolul e un trip dincolo de ideile preconcepute, dincolo de frustrarile si inhibitiile sau blocajele legate de sex. Intr-o atmosfera deschisa, publicul e indemnat la o interactiune continua cu Dr.Karla in incercarea atingerii unei comuniuni la un nivel profund cu tot ceea ce inseamna viata. In acelasi timp spectacolul isi propune sa interogheze relatia oamenilor cu propria lor sexualitate in vederea identificarii unei „optimal sexual experience„

„Asistam astfel la prima sedinta de Sex Therapy in grup care are tema „Cine sunt eu ?”… Abia astept sa facem cunostinta!” Semnat, Dr. Karla

Sex Therapy

dupa Salome de Charles L. Mee.

Cu: Oana-Gabriela Drăghici

Regia: Radu-Andrei Horghidan

Consilier pe probleme de terapie de grup – Psiholog Florin Vioreanu

O productie Teatrul TABU

Gen: One woman show

Spectacol realizat cu participarea publicului

Durata: minim 60 min.

NOTA: Spectacolul contine limbaj licentios si nu este recomandat minorilor sau persoanelor pudice.

Partenerii Teatrului TABU: Asociatia ACT-Q Romania, Legere Live, GPV Romania, Hama Romania

DESPRE TEATRUL TABU:
Teatrul TABU este un proiect teatral infiintat in 2010 si condus de regizorii Mihai Vantu si Daniel Ionescu care isi propune sa aduca in scena si, respectiv, in fata spectatorilor subiecte tabu, de cele mai multe ori incomode sau ignorate dar care au radacini adanci in sufletele semenilor nostri. Primul proiect al Teatrului TABU, spectacolul Femeia de Ceara, care trateaza ignoranta fata de persoanele in dificultate, s-a bucurat de un real succes si a participat in 2010 la Festivalul de Teatru de la Pitesti. In prezent, Teatrul TABU se afla sub umbrela Asociatiei ACT-Q Romania si isi prezinta spectacolele in fiecare zi deluni si de miercuri in clubul Legere LIVE (P-ta Rosetti nr. 5). In stagiunea curenta la Teatrul TABU pot fi vazute urmatoarele spectacole: Crize – The Gay Version, Sex Therapy, Cenestezica, Human Animals, Intoarcerea de acasa (versiunea masculina), Puslamaua de la etajul 13, Song /Sadness.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.