CSU Asesoft Ploiesti a pierdut prima batalie din finala C.N. la baschet masculin. CSU Asesoft – U Cluj „Mobilteco” Napoca 79-89 (meciul 1)

Intr-o sala arhiplina si intesata de presa si vedete CSU Asesoft Ploiesti a pierdut primul meci al finalei C.N. de baschet masculin in fata echipei U Cluj Napoca.
Peste 2000 de ploiesteni,au asistat la o partida disputa si tensionata.
Pana la inceputul meciului , ploiesteanul Valentin Dinu ( finalistul de la „Romanii au talent ” ) a sustinut un scurt recital.
Lovitura de incepere a fost data de fosta multipla campioana olimpica si europeana la gimnastica feminina,ploiesteanca  Corina Ungureanu.

CSU Asesoft a a dominat jocul in primele minute , reusind sa inscrie de la distanta prin Sjiarto si Mack.
Clujenii au fost readusi in joc de Dykes.
Dupa pauza,ploiestenii au inceput sa-si aduca aminte ca-s campioni en-title Burlacu si Ford,obligandu-i pe Tomson si Krstanovic sa acumuleze intr-un timp record cate 3 faulturi de „caciula”.
Oaspetii au reusit sa echilibreze disputa,prin Dykes si Silvasan,reusind chiar sa preia conducerea in sfertul 3,(57-53).
Ultimul sfert a revenit clujenilor.Dupa eliminare lui Mack,oaspetii au facut legea pe teren,capitanul acestora Silvasan a reusit sa marcheze din toate unghiurile.
In ultimele doua minute,deja scorul era 79-72 pentru „U”,iar finalul a adus o distanta de 10 puncte in favoarea ardelenilor.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Dykes si Silvasan,totalul celor doi fiind de 62 de puncte.
Pentru gazde , Burlacu si Szjiarto au reusit 40 de puncte.

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.