„Colinele Prahovei” anunţă lansarea unei noi sesiunii

„Colinele Prahovei” anunţă lansarea unei noi sesiunii

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei” anunţă lansarea sesiunii pentru depunerea proiectelor pe următoarele linii de finanţare: Măsura 41.322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale” astfel:

Măsura 41.322

Perioada de depunere a proiectelor

02.09.2013 – 02.10.2013

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru finantarea unui  proiect

125.200 euro

Fond public disponibil alocat pentru fiecare masură

626.285 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apelul se adresează actorilor locali (publici sau privati) sau altor beneficiari care propun proiecte ce vor fi implementate în aria de acoperire a GAL „Colinele Prahovei”.

Suma maximă (contribuţie publică plus contribuţie privată) a unui proiect este de 400.000 euro.

Proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Colinele Prahovei” din Comuna Florești, Sat Florești, Str. Principală, Nr.604A, Judeţul Prahova, în intervalul orar 9:00-14.00.

Solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibitate menţionate în ghidurile solicitantului pentru fiecare măsură, disponibile la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe pe site-ul: www.colineleprahovei.ro.

Pentru proiectele ce se încadrează într-una dintre măsurile lansate prin PNDR, se va folosi Ghidul Solicitantului aferent măsurii, disponibil pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit – www.apdrp.ro sau pe site-ul M.A.D.R. – www.madr.ro, în vigoare la momentul lansării apelului.

Pentru proiectele atipice de investiții, documentele justificative se vor corela cu cele prevăzute pentru măsurile din PNDR cu investiții similare;

Procedura de selecţie este afişată la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe site-ul: www.colineleprahovei.ro

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet: www.colineleprahovei.ro sau site-ul APDRP: www.apdrp.ro.

Pentru detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0244.362.145 sau pe adresa de e-mail office@colineleprahovei.ro, dar şi la sediul Grupului de Acțiune Locală „Colinele Prahovei” unde puteţi solicita, în mod gratuit, informații despre măsuri şi pe suport electronic (CD) sau tipărite.

 

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei”

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.