Cardul comunitar pentru prima data in Prahova

Cardul comunitar pentru prima data in Prahova

Programul Card Comunitar  este un mecanism promovare companii locale și de sprijin al comunităţii, unic și inovator, care permite colaborarea dintre persoanele fizice, juridice și Fundația Comunitară.

Din 2009 programul funcţionează cu succes în patru oraşe (Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş), având aproape 50.000 posesori de Card Comunitar. 

Cardul Comunitar este un card de loialitate/fidelitate, cu o componentă comunitară.

În cadrul acestui program, sprijinim cu resurse locală!

 

Astfel, cardul contribuie la dezvoltarea comunităţii locale prin participarea la dezvoltarea capitalului și, implicit, la dezvoltarea economiei locale.

Programul Card Comunitar a fost pornit în anul 2009 de către Fundația Comunitară din Odorheiu-Secuiesc (www.szka.org) în parteneriat cu firma Elan Trio SRL.

 Astfel câştigă toţi participanţii:

·         Cumpărătorul, deoarece economiseşte şi, în acelaşi timp, participă în dezvoltarea comunităţii
·         Antreprenorul, deoarece fidelizează clienţi care apreciază contribuția sa  la susţinerea comunităţii şi care, datorită acestui sistem, îi rămân clienţi fideli
·         Partenerul local, deoarece are posibilitatea de a finanţa proiectele comunitare care sunt menite să ajute la dezvoltarea comunităţii

Programul este un model de succes, dovadă fiind rezultatele remarcabile pe care le-a avut încă din primul an de implementare, din 2009.

DATE NATIONALE:

Numarul companiilor afiliate este de 11, la un numar de 25 de puncte de vanzare.

In momentul de fata numarul cardurilor distribuite  este de aproape 50.000 de bucăți iar sumele alocate sub formă de granturi se ridică la: 455.150 lei
În prezent Cardul Comunitar se extinde în Iași, Oradea, Bacău și Prahova.

sursa:fundatiacomunitaraprahova.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.