Au fost premiate cele mai curajoase femei din Romania! Una este din Ploiesti

Au fost premiate cele mai curajoase femei din Romania! Una este din Ploiesti

erika garnierPloieşteanca Erika Garnier este laureata premiului „Femei curajoase din România 2016” oferit de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

Din anul 2011, Erika lucrează la Fundatia Motivation Romania, un ONG care ajută persoanele cu dificultăţi de mobilitate să descopere cum pot deveni mai active în vieţile personale, sociale şi profesionale.
Ea a devenit un bun şi convingător orator, care mobilizează audienţele cu mesajul său: persoanele cu dizabilităţi sunt de fapt, oameni obişnuiţi „cu abilităţi diferite”.

 

În 2007, Departamentul de Stat al SUA a înfiinţat Premiul „Femei Curajoase din întreaga lume” pentru a le onora pe femeile care demonstrează curaj excepţional şi spirit de conducere în susţinerea drepturilor omului, egalităţii femeilor şi progresului social, asumându-şi adesea mari riscuri personale. Inspiraţi de hotărârea, curajul şi compasiunea lor, Ambasada SUA la Bucureşti va premia alături de persoana nominalizată pentru Premiul „Femei Curajoase din întreaga lume” 2016, cinci alte românce curajoase.cele mai curajoase femei

Felicitări, Erika!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.