„Apel din necunoscut”

„Apel din necunoscut”

 

Vă invităm la lectură!  Astăzi vă propunem:

„Apel din necunoscut”, de Rodica Ojog – Braşoveanu

Editura Nemira

„În primul rând Catinca îmbina – şi trebuie să vă spun că n-am întâlnit caz similar într-o viaţă care a fost departe de a fi monotonă – o frumuseţe uluitoare cu o minte excepţională. E adevărat, s-a născut într-o epocă în care cucoanele aveau mai mult rol decorativ şi de culise… Pe plan social, erau total ignorate, n-ar fi putut ajunge niciodată „şefe de promoţie”…Învăţătoare, profesoare, ici-colo câte o farmacistă… Cam ăsta era nivelul la care aveau dreptul să aspire.”
Un telefon misterios la o secţie de poliţie, îl determină pe locotenentul Andrei Dumitraşcu să pornească într-o cursă contra-cronometru pentru salvarea unei potenţiale victime. Astfel începe firul poveştii în care autoarea va urmări destinele întrepătrunse ale Catincăi Varlam şi Nataliei Racoviceanu. Descoperirea cadavrului Catincăi Varlam declanşează o anchetă ce va scoate la lumină multe taine din viaţa acesteia.
Cititorul va savura romanul „Apel din necunoscut” ca pe o nouă dovadă de virtuozitate literară a Rodicăi Ojog Brasoveanu, care reuşeşte să jongleze cu personaje din abundenţă, acordând atenţie atât celor ce se află „în prima linie”, cât şi celor ce se situează în umbră, analizându-le în acelaşi timp şi evoluţia de-a lungul anilor.
Un mystery autohton, „Apel din necunoscut” te va introduce într-o poveste interesantă despre viaţa de altădată, despre destine frânte, despre invidie, egoism feroce, şi despre tot ceea ce înseamnă condiţie umană.

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.