„Apel din necunoscut”

„Apel din necunoscut”

 

Vă invităm la lectură!  Astăzi vă propunem:

„Apel din necunoscut”, de Rodica Ojog – Braşoveanu

Editura Nemira

„În primul rând Catinca îmbina – şi trebuie să vă spun că n-am întâlnit caz similar într-o viaţă care a fost departe de a fi monotonă – o frumuseţe uluitoare cu o minte excepţională. E adevărat, s-a născut într-o epocă în care cucoanele aveau mai mult rol decorativ şi de culise… Pe plan social, erau total ignorate, n-ar fi putut ajunge niciodată „şefe de promoţie”…Învăţătoare, profesoare, ici-colo câte o farmacistă… Cam ăsta era nivelul la care aveau dreptul să aspire.”
Un telefon misterios la o secţie de poliţie, îl determină pe locotenentul Andrei Dumitraşcu să pornească într-o cursă contra-cronometru pentru salvarea unei potenţiale victime. Astfel începe firul poveştii în care autoarea va urmări destinele întrepătrunse ale Catincăi Varlam şi Nataliei Racoviceanu. Descoperirea cadavrului Catincăi Varlam declanşează o anchetă ce va scoate la lumină multe taine din viaţa acesteia.
Cititorul va savura romanul „Apel din necunoscut” ca pe o nouă dovadă de virtuozitate literară a Rodicăi Ojog Brasoveanu, care reuşeşte să jongleze cu personaje din abundenţă, acordând atenţie atât celor ce se află „în prima linie”, cât şi celor ce se situează în umbră, analizându-le în acelaşi timp şi evoluţia de-a lungul anilor.
Un mystery autohton, „Apel din necunoscut” te va introduce într-o poveste interesantă despre viaţa de altădată, despre destine frânte, despre invidie, egoism feroce, şi despre tot ceea ce înseamnă condiţie umană.

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN

(261)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.