Agatha Toma,un nou nume pe scena din Prahova

Exclusiv InfoPloiestiCity

Nascuta la Ploiesti, Agatha Toma este o tanara speranta a scenei romanesti.In In varsta de 18 ani,ploiesteanca Agatha face muzica de cand se stie.De 13 ani,face muzica fiind o speranta a industriei muzicale ploiestene.Poliglota,juna din „urbea lui nenea Iancu” canta in limba :spaniola,engleza si greaca ,melodii din repertoriu international.Chiar si Whitney Houston,ar putea fii intr-o zi invidioasa pe vocea sa.Pe langa muzica,joaca si in piese de teatru,aducand de fiecare data aplauze din partea publicului.

Ultima piesa in care a jucat Agatha Toma,a fost „Gemenele Senatorului” aceasta fiind „sotie de senator”.Instruita la Palatul Copiilor din Ploiesti,a reusit sa castige impreuna cu colegii de trupa Marele Premiu,la a-15-a editie a Festivalului National al Teatrelor de Revista pentru copii,de la Busteni.Eleva profesorului Corneliu Irimia( Palatul Culturii) s-a impus prin vocea sa la actiunile desfasurate de elevii de la palatul Copiilor.
Mai mult,la festivalul de la Busteni a fost desemnata „Cea mai buna voce a festivalului”.
Peste zeci de turnee si premii,peste zeci de aparitii pe scenele nationale.Cum este posibil acest lucru pentru o tanara domnisoara ?
Prin munca,pasiune si ambitie.
Agatha Toma,este o ploiesteanca draguta si modesta.Cunoscand-o,iti dai seama ca succesul nu o va ocoli si peste ani,va reprezenta scena romaneasca peste tot in lume.
Modestia ei,o face sa fie apreciata si respectata de publicul prezent la orice eveniment cultural.
„Consider ca sunt o persoana norocoasa..sunt sincera si optimista..imi place sa am cati mai multi prieteni… iubesc muzica , dansul si teatrul… sunt o fire visatoare si cred ca cel mai mult pe aceasta lume conteaza sa ii ai mereu alaturi pe cei pe care ii iubesti cu adevarat… ” spune cu sinceritate si modestie Agatha.
Continuarea materialului aici :
http://infoploiesticity.blogspot.com/p/agatha-toma.html

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.