Judo-ul ploiestean continua sa obtina rezultate importante la competitii internationale

Cel mai recent succes pentru judo-ul din Ploiesti s-a inregistrat la Campionatul Balcanic  pentru cadeti (U17) si pentru juniori (U20), care s-a desfasurat, in perioada 8-10 iulie, la Salonic, in Grecia.
La competitiadin Eladia , trei sportive legitimati la Petrom CFR-CSS Ploiesti au castigat doua medalii de aur si una de argint pentru Romania.
Denisa Ungureanu (foto 1) a urcat pe locul 1 la categoria 52 kg, la cadetePana la  medalia de aur, sportiva ploiesteana a trecut de Gucić Matea, ( Bosnia) , Donkova Milena, din Bulgaria (bulgaria) Damjanovic Marina(Serbia ) , iar in finala a invins-o pe turcoaica Yildiz Ozdemir.

A doua medalie junioarea revenit     sportivei Lavinia Paula care s-a impus la categoria 57 kg, dupa ce a trecut de Koloniari Athina, din Serbia, de Damyanova Trkulja Saskal Anita(Grecia) ,iar in finala a invins-o pe  Damyanova  Yoana, din Bulgaria.

Medalia de argint a fost obtinuta de catre Alexandra Stere, la junioare, cat. 52 kg. Aceasta le-a invins pe Aleksaki Eletheria (Grecia), Drecum Milica (Muntenegru) si Sejdinovic Selma (Bosnia), din pacate finala a pierdut-o in fata lui Nuray Avci, din Turcia.
Sportivele ploiestene sunt pregatite de antrenorii Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu si Doru Munteanu.

Gabriel Dima

(70)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.