Judo-ul ploiestean continua sa obtina rezultate importante la competitii internationale

Cel mai recent succes pentru judo-ul din Ploiesti s-a inregistrat la Campionatul Balcanic  pentru cadeti (U17) si pentru juniori (U20), care s-a desfasurat, in perioada 8-10 iulie, la Salonic, in Grecia.
La competitiadin Eladia , trei sportive legitimati la Petrom CFR-CSS Ploiesti au castigat doua medalii de aur si una de argint pentru Romania.
Denisa Ungureanu (foto 1) a urcat pe locul 1 la categoria 52 kg, la cadetePana la  medalia de aur, sportiva ploiesteana a trecut de Gucić Matea, ( Bosnia) , Donkova Milena, din Bulgaria (bulgaria) Damjanovic Marina(Serbia ) , iar in finala a invins-o pe turcoaica Yildiz Ozdemir.

A doua medalie junioarea revenit     sportivei Lavinia Paula care s-a impus la categoria 57 kg, dupa ce a trecut de Koloniari Athina, din Serbia, de Damyanova Trkulja Saskal Anita(Grecia) ,iar in finala a invins-o pe  Damyanova  Yoana, din Bulgaria.

Medalia de argint a fost obtinuta de catre Alexandra Stere, la junioare, cat. 52 kg. Aceasta le-a invins pe Aleksaki Eletheria (Grecia), Drecum Milica (Muntenegru) si Sejdinovic Selma (Bosnia), din pacate finala a pierdut-o in fata lui Nuray Avci, din Turcia.
Sportivele ploiestene sunt pregatite de antrenorii Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu si Doru Munteanu.

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.