27 de tineri din 9 tari intr-un proiect european la Traisteni, Valea Doftanei

27 de tineri din 9 tari intr-un proiect european la Traisteni, Valea Doftanei

Together RomaniaAsociaţia de tineret Together România organizează în comuna Valea Doftanei sat Traisteni, la Pensiunea Louissiana, în perioada 23 – 29 Aprilie 2016, proiectul european multilateral “Keep Educate Your Skils about Employment”. Proiectul are ca obiectiv principal formarea si dezvoltarea unor competente si abilitati in ceea ce priveste accesul tinerilor pe piata muncii. In proiect sunt implicaţi 27 de lucratori de tineret din 9 tari: Albania, Bulgaria, Bosnia, Serbia, Polonia, Slovacia, Turcia, Macedoania si Romania.

            Pentru stimularea creativităţii, a participării active si a iniţiativei, cei 27 de participanţi la proiect vor desfăşura activităţi specifice de educaţie non-formalã: ateliere de creaţie şi de lucru, activitati out-door si de voluntariat alături de tinerii din comuna, jocuri de grup, întâlniri cu autorităţile si membrii unor ONG-uri locale, seri culturale cu specific naţional pentru fiecare ţarã participantã, descoperirea patrimoniului local si regional prin activităţi specifice, activitati de follow-up, etc. Activitatile vor fi sustinute de catre 2 formatori Salto din Albania si Romania.

            Asociaţia Together România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit si are statutul legal al unei asociaţii cu activităţi in domeniul artei, educaţiei, culturii, protecţiei mediului, sportului si social pentru tineret.

            Proiectul este finanţat de Uniunea Europeanã prin Programul Erasmus+. Aceasta comunicare reflectã numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabilă de utilizarea informaţiilor conţinute de aceastã comunicare.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.