11even Experiences Ploiești – 19 Aprilie 2018

11even Experiences Ploiești – 19 Aprilie 2018

După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare.

În 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, în 2014 fiecare eveniment 11even Experiences a avut ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life, în 2015 tema centrală a fost Despre oameni frumoși și poveștile lor, în 2016, tema a fost Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieți, iar anul acesta tema este Transform Your Life.

 După succesul de la prima ediție din anul 2014, când au fost în Aula Universității Petrol-Gaze peste 230 de participanți, și după minunatul eveniment din 15 Mai 2015, si dupa cel din 2016 , Conferința 11even Experiences se întoarce la Ploiești pentru a IV-a ediție – http://elevenevents.ro/oras/ploiesti

11even Experiences – Ploieşti, Ediția a IV-a va avea loc în data de 19 Aprilie 2018, începând cu ora 17.00 în Sala Marea a Palatului Culturii.

Au confirmat, până în acest moment, participarea în calitate de speakeri, în acest an:

  • Cătălin Stoica – Fondator Academia de Bine;
  • Alexandra State – Coordonator Organizare Ciucas X3;
  • Ancuța Vlad – Fondator Zumba cu Ancuța;
  • Lucian Mîndruță – Jurnalist;
  • Howard Dell – Antrenor de fitness;
  • Maestru George Nicolescu – Artist;
  • Robert Cadar – Blogger.

Cauza socială a acestui an îi va fi dedicată lui Robert Cadar.

Robert are 39 de ani este inginer de profesie, blogger și alergător montan. Din 2010 s-a implicat și a sprijinit prin voluntariat multe proiecte de suflet, momentan face parte din consiliul de conducere al Fundației Rafael și se ocupă de partea de social media a inițiativei Plantăm fapte bune în România.

De mai bine de un an, Robert se luptă cu o formă rară de cancer, a trecut prin 3 intervenții chirurgicale, două luni de radioterape și în prezent este sub tratament prin imunoterapie, însă în tot acest timp nu s-a plâns de aceste provocări, a continuat să alerge și să-i motiveze pe cei din jurul său la mișcare, la un stil de viață sănătos, molipsindu-i cu optimismul lui fără margini și șocându-i în același timp pe medici cu forța și determinarea cu care luptă pentru viață.

Ține un jurnal în lupta lui contra cancerului pe blogul lui personal, îi consiliază pe cei care se luptă cu diferite forme de cancer și are în plan să scrie o carte motivațională despre lupta lui pentru viață prin care dorește să-i încurajeze pe cei care luptă cu această boală perfidă!

Moderatorii acestui eveniment sunt psihologul Claudia Iordache și omul de televiziune Claudius Dociu.

Înscrierile se fac on-line pe linkul – http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti, sau la accesul în sala, în seara conferinței.

Toţi cei care doresc să facă parte din evenimentul 11even Experiences Ploieşti, parteneri sau participanţi, pot contacta organizatorii locali, accesând site-ul http://elevenevents.ro/oras/ploiesti.

 Ana Alexiu – Coordonator PR

Tel: 0721 211 348; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro

Iulian Şerban – Coordonator Principal

Tel: 0732 232 871; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro

(Start Now! este o asociație non-profit care își propune să aducă în comunitatea prahoveană proiecte de impact (educaționale, sportive, sociale, de antreprenoriat) și care să genereze valoare pentru cei implicați.

Din portofoliul nostru fac parte: proiectul și evenimentul #BucuriaAlergarii – www.bucuria-alergarii.ro – o întâlnire săptămânală desfășurată la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, ajuns la ediția 10 din anul 3 de existență, cu peste 50 de membri de toate vârstele; proiectul 11even Experiences Ploiești, Campania Book-Uria Alergării – Book-Uria Cititului, Semimaratonul Urlați 2017, 2018 etc.)

www.start-now.ro

https://www.facebook.com/AsociatiaStartNow/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.