Weekend incendiar în AFI Palace Ploieşti

Weekend incendiar în AFI Palace Ploieşti

AFI Palace Ploiești a  pregătit o serie de surprize pentru acest sfârșit de săptămână. Atmosfera va fi aprinsă și stinsă la propiu, în cadrul unor evenimente speciale.

Competiție”Pompierul de Fier”

Vineri, 5 septembrie, începând cu orele 13:00, Falck Fire Services va întâmpina vizitatorii AFI Palace Ploieşti cu prima ediţie a concursului „Pompierul de fier”. Evenimentul va fi organizat cu ocazia Zilei Pompierului, în parteneriat cu AFI Palace Ploieşti şi ARTSANI.

Competiția va consta în replicarea intervenţiei unui pompier aflat în misiune şi vor concura atât echipe naţionale, cât şi internaţionale, compuse din pompieri militari şi din serviciul privat. De asemenea, copiii se vor putea bucura de momente surpriză, special pregătite pentru ei. „Pompierul de Fier”  se va desfăşura în parcarea AFI Palace Ploieşti, în zona Iris, în intervalul 13:00 – 18:00.

Cupa AFI la Street Dance

Sâmbătă, pe 6 septembrie, atmosfera din AFI Palace Ploieşti va continua să fie încinsă, de această dată pe ringul de dans. Cupa AFI la Street Dance va oferi ocazia pasionaţilor de dans să îşi demonstreze talentul şi să concureze pentru voucherele în valoare de 300, 500 şi 1000 lei şi multe alte surprize. Concursul va avea loc la etajul 1,  începând cu orele 12:00. În competiția de Street Dance s-au înscris până acum mai multe trupe din Ploiești, București și Târgoviște.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Ploiești puteţi accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Ploiești.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.