Incep lucrarile la noul sediu al Teatrului pentru copii „Ciufulici”

Incep lucrarile la noul sediu al Teatrului pentru copii „Ciufulici”

Primarul Municipiului Ploieşti a semnat contractul pentru modernizarea noului sediu al Teatrului pentru Copii „Ciufulici”.

In momentul de fata, actorii teatrului pentru copii isi sustin spectacolele in cladirea Cercului Militar, un spatiu impropriu pentru siguranta copiilor (mirosul de gaz de la sobele vechi fiind greu de suportat) si pentru  buna desfasurare a actului de cultura.

De aceea, municipalitatea a decis ca Teatrul pentru copii sa se mute intr-un sediu nou, pe Bdul Independentei nr. 14. Imobilul respectiv necesita  lucrari de modernizare si reamenajare prin extindere si supraetajare.

Lucrarea va fi efectuata de S.C. Scut Construct S.R.L, iar termenul limita pentru finalizarea acesteia este de 12 luni de la primirea ordinului de incepere. Valoarea contractului este de 2.900.713,94 lei la care se adauga TVA.

Reamintim ca, pentru acest proiect,  Fundatia Timken a donat municipalitatii 300.000 de dolari. Fondurile au fost acordate exclusiv pentru renovarea viitorului sediu al Teatrului pentru copii « Ciufulici ».

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.