„Vis de vară” în Ţara Concordia

„Vis de vară” în Ţara Concordia

Peste 1.000 de persoane au sărbătorit al 18-lea „Vis de Vară” în Țara CONCORDIA .

Organizația Umanitară CONCORDIA a reunit peste 1.000 de persoane la cea de-a XVIII-a Ediție a Festivalului “Vis de Vară”, care a avut loc sâmbătă, 31 august 2013, la “Ferma pentru Copii” din Ariceștii-Rahtivani, Județul Prahova.

Copiii, angajații, voluntarii și prietenii CONCORDIEI au luat parte la un spectacol special – Muzicalul “Țara CONCORDIA” – pregătit de Orchestra Trandafirilor, Taraful, Călușarii și Corul CONCORDIA.

Jocurile și atelierele, o expoziție de tablouri în tehnica “String Art” lucrate de tineri cu HIV, un picnic în aer liber și un foc de tabără au întregit programul acestei sărbători de care toți s-au bucurat până la miezul nopții.

Fericiți și optimiști, deja se gândesc la al 19-lea “Vis de Vară” al familiei Concordia.

Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea și reintegrarea socială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă.

În prezent CONCORDIA ocrotește peste 500 de copii şi tineri în casele și locuinţele sale, pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova.

De toţi aceştia, se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.