Vinurile si tuica produse in Prahova, prezentate la „Targul Romania-Italia”, organizat la Roma

O delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova a participat în perioada 1-2 decembrie 2012, la prima ediţie a Târgului România – Italia, eveniment dedicat întreprinzătorilor români şi italieni, dar şi instituţiilor din cele două ţări. Evenimentul a avut loc la Roma, la Teatrul Tendastrisce, şi a fost organizat de Asociaţia Românilor din Italia (ARI).

La târg şi-au dat întâlnire producători de bunuri şi servicii din România, producători de produse tradiţionale româneşti, dornici să intre pe piaţa din Italia, pe segmentul consumatorilor din comunitatea românească, dar şi comercianţi şi consumatori italieni interesaţi de produse de calitate din România.

La standul Judeţului Prahova, vizitatorii au putut degusta, printe altele, Caşcaveaua de Doftana, Ţuica de Văleni, dar şi vinurile de Budureasca, Tohani, Ceptura şi Valea Călugărească.

În acelaşi timp, mai multe spectacole dedicate Zilei Naţionale a României au fost date de Ansamblul Folcloric Periniţa, care a fost aplaudat la scenă deschisă de miile de vizitatori care au trecut pragul tărgului.

La acest eveniment au fost prezenţi reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Administrației și Internelor, Ministerului Muncii și Ministerului Agriculturii, dar şi autorităţi şi personalităţi locale. Deasemenea, au mai expus şi alte Consilii Judeţene, printre care: Galaţi, Buzău, Constanţa şi Arad.

Sursa Ph-online.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.