Un regal artistic, asigurat de Ioana Lupașcu & friends, la Filarmonica „Paul Constantinescu“

Un regal artistic, asigurat de Ioana Lupașcu & friends, la Filarmonica „Paul Constantinescu“

O seară de cinci stele se anunță miercuri la Filarmonica „Paul Constantinescu“ din Ploiești. Amfitrioana evenimentului este celebra pianistă Ioana Maria Lupașcu, cea care și-a invitat prietenii, unul și unul, pentru a și-i pune la „treabă“, spre încântarea publicului. Actrița Daniela Nane, violoncelistul Rodin Moldovan, ce va părăsi Leipzig-ul, special pentru a participa la acest spectacol, contratenorul Cezar Ouatu, cunoscut atât în țară, cât și în străinătate, pentru vocea sa inegalabilă, precum și senzualul dansator de Flamenco Lucas Dario Molina Perez vor oferi, prin talentul lor, „ingredientele“ perfecte ale unui spectacol elegant.

În pauză, spectatorii vor putea socializa și ciocni o cupă de șampanie. Dar, în același timp, își vor putea încânta privirile cu operele Biancăi Danilov, pictoriţa care l-a cucerit pe regele Bahrainului prin finețea creațiilor sale pline de viață și de culoare.

Spectacolul va fi prezentat de Claudius Dociu, realizator de emisiuni radio-tv și prezentator de evenimente.

Iar un spectacol elegant impune și o ținută pe măsură, motiv pentru care organizatorii le cer spectatorilor să respecte dress-code-ul adecvat unui astfel de eveniment.

Sponsori: Omniasig Vienna Insurance Group, Afi Palace Ploiesti, Artsani, Bocris

Parteneri: Bianca Danilov, Photografeelings

Liliana Maxim Minculescu

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.