Un pilot prahovean va concura la Ferrari Challenge

Fostul  participant in Campionatul Mondial de Raliuri, ( grupa N),  pilotul prahovean Claudiu David ( din Sinaia )  va concura, din sezonul viitor , la competitia Ferrari Challenge Europe, organizata de binecunoscutul brand italian de automobile.

In varsta de 32 de ani, prahoveanul a mai participat la competitii de turisme in 2007, cand a participat cu brio la una dintre etapele Campionatului FIA GT,etapa desfasurata in Romania ( la Bucuresti)

. Atunci, Claudiu David a pilot un superb Dodge  Viper Coupe GT3 si a incheiat pe locul al noualea, in mansa secunda.

Pilotul originasl din Prahova ,a urmat  cursurile unei scoli de pilotaj americane pe circuitele din NASCAR.
Prahoveanul va participa anul acesta , in perioada 2-6 noiembrie, la finala actualei editii a intrecerii, care se va desfasura pe circuitul de la Mugello(Italia),cu aceasta ocazie facand „cunostinta” cu echipa italiana ( n.a. Ferrari).

Gabriel Dima

(93)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. […] Pilotul originasl din Prahova ,a urmat  cursurile unei scoli de pilotaj americane pe circuitele din NASCAR. Prahoveanul va participa anul acesta , in perioada 2-6 noiembrie, la finala actualei editii a intrecerii, care se va desfasura pe circuitul de la Mugello(Italia),cu aceasta ocazie facand “cunostinta” cu echipa italiana ( n.a. Ferrari). Gabriel Dima SURSA: http://promovamprahova.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.