Patru gimnaste legitimate la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti vor participa, incepand cu data de 6 octombrie la Campionatul National de Gimnastica Ritmica pentru Junioare si Senioare 2011.

Competitia se va desfasura la Arad in perioada 6 – 9 octombrie 2011 in organizarea Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica si a Autoritatii Nationale pentru Sport, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Arad si a Clubului Sportiv Municipal Arad.

La acest concurs si-au anuntat participarea peste 100 de gimnaste cu varste cuprinse intre 10 si peste 16 ani, de la 14 cluburi din tara: CSM Arad, CSS1 Timisoara, CSS „Triumf” Bucuresti, CS „Olimpia” Bucuresti, LPS „Szasz Adalbert” Targu-Mures, CSS1 Constanta, CSS „Anghel Saligny” Iasi, LPS-CSS Baia-Mare, LPS Bistrita, CSU Brasov, CSS Resita, CSU Oradea, LPS Oradea si CSM Ploiesti.

Gimnastele care vor reprezenta Ploiestiul in competitia categoriei a III-a, echipe si individual, cu patru obiecte – cerc, minge, maciuci si panglica – sunt: Iulia Adriana Cretu, Daria Gabriela Ilinca, Cesima Nechifor si Andreea Sofia Wiederman.

Programul detaliat al acestui eveniment care va fi onorat de prezenta presedintei Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, dna. Irina Deleanu, precum si participantii, arbitrele desemnate si rezultatele pot fi accesate pe saitul oficial al Federatiei www.frgr.ro

Campionatele Nationale de Gimnastica Ritmica pentru Junioare si Senioare 2011 se bucura si de o pagina pe Facebook unde puteti intra in dialog cu organizatorii acestui eveniment si cu iubitorii acestui sport.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.