Un părinte mai bun și Gașca Zurli te invită la turneul național “Am o căsuță mică”

Un părinte mai bun și Gașca Zurli te invită la turneul național “Am o căsuță mică”

AFIS PLOIESTIPovestea turneului  național va fi o poveste magică pe întelesul copiilor  și pe gustul părintilor: simpatică, veselă, cu mesaj, educativă si interactivă. Sapte personaje de care copiii se vor îndrăgosti pentru totdeauna daca încă nu s-au îndrăgostit vor prezenta un scenariu original, cu costume spectaculoase, muzică și orchestratie modernă! Vor transforma o oră din viata noastră în cea mai interesantă aventură!

15 OCTOMBRIE 2014, CASA DE CULTURA A SINDICATELOR, ora 18:00

Avand in vedere reputatia Trupei Zurli si a Mirelei Retegan, cunoscute din emisiunile tv gazduite de posturi de televiziune cu notorietate si apreciate in randul telespectatorilor (TVR si National TV), Turneul National „Am o casuta mica”,  cu siguranta va aduce multa bucurie copiilor mari si mici.

Așadar….fiți gata! Accelerăm!

Accelerăm munca să bucurăm cât mai multi copii prin prezenta Găștii Zurli la noi în oraș!

Spectacolul “AM O CĂSUŢĂ MICĂ” este o producţie originală plină de energie şi culoare, cântece şi veselie. Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli. Cei patru prieteni au pregătit farse cu care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună. Se găsesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie.

Povestea spectacolului e foarte simplă.
Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Numai că să faci o casă nu e chiar o joacă. Îţi trebuie un plan, instrumente potrivite şi, mai ales, un meşter priceput.Cum continua povestea, aflati la spectacol.

Ca întotdeauna la Zurli, nu doar copiii ci şi părinţii sunt implicaţi. Spectacolul are poveste, este interactiv, te ţine în priză şi te ridică de pe scaun, vrei nu vrei. Părinţii trebuie sa cheme muzica, să răspundă la întrebări cu sinceritate, să cânte şi să danseze. Copiii sunt lăsaţi liberi.
Dacă vor să vină lângă scenă vin, dacă nu, urmaresc spectacolul de pe scaun, au voie să se şi plimbe în sală, doar să nu îi deranjeze pe ceilalţi. Această libertate crează impresia unei mari familii, unită de energia care se creează în sală, de bucuria trăirii sau amintirii copilăriei cu dansuri şi cântece vesele şi antrenante.

De ce trebuie să participati la spectacolul  “Am o căsuță mică”?

Pentru veselia pe care o veți găsi alături de noi, copii mari și copii mici. Pentru experiența unică plină de amintiri simpatice și colorate care vor rămâne veșnic întipărite în suflet. Pentru explozia de energie care o vom crea împreună. Pentru binele ce doar împreună îl putem face și altor copii!

Ce pierdeți dacă nu participați?

Multă distractie, multă voie bună, amintiri pretioase, zâmbete colorate, râsete cu hohote și ….lista continuă.

Datele fiind scrise, coordonatele fiind stabilite, nu mai rămâne decât să vă rezervati un loc în sala de spectacol!

Data: 15 Octombrie 2014

Ora: 18:00

Locatie: Casa de Cultura a Sindicatelor

Pret bilet: 27 lei

Bilete se achiziționează ANTICIPAT de la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Parintele care isi tine copilul in brate va plati un singur loc.

Aaaaa…….să nu uităm! Nu aveti voie să lipsiti de la spectacol. Se pun absențe!

 http://unparintemaibun.ro/ploiesti/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.