Trei afaceri sociale pot fi finantate in Prahova de catre Petrom

Petrom anunță lista celor 20 finaliști ai competiției Fabricat în Țara lui Andrei cea mai mare competitie de afaceri sociale cu finantari in valoare de 350.000 euro.

Juriul, compus din experții Fundației NESsT și reprezentați Petrom, a evaluat cele 512 idei de afaceri înscrise în competiție și le-a selectat pe cele care au cel mai mare potențial de a răspunde unor probleme sociale și pot deveni afaceri funcţionale.
Radu Niţă din Telega, judeţul Prahova, deţine o vastă experienţă profesională în antreprenoriat, management general şi project management, implicându-se pe parcursul carierei şi în diverse activităţi de voluntariat. Radu îţi doreşte să contribuie la creşterea nivelului de viaţă al locuitorilor din Telega, pe care îi descrie drept harnici, dar dezamăgiţi şi resemnaţi cu situaţia economică defavorabilă. Îşi doreşte să înfiinţeze o afacere socială în Telega, pentru că este locul copilăriei şi adolescenţei sale şi este dispus să ofere fondurile şi proprietăţile personale în vederea atingerii scopului său.

sursa si detalii: www.max-media.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.