Training gratuit „Prin participare, spre schimbare”

Acest curs se adresează persoanelor active în domeniul tineretului (membri ONG, lucrători de tineret, profesori, voluntari, etc.) care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru dezvoltarea şi implementarea de proiecte de participare a tinerilor în societate.
În timpul cursului, participanţii vor defini concepte specifice participării tinerilor, vor genera idei de proiecte pe această temă, vor trece prin etapele de scriere şi implementare a unui proiect şi vor aplica metode de participare. Trainingul este interactiv şi se bazează pe principiile educaţiei nonformale.
Cursul este gratuit şi sunt acoperite costurile de cazare, masă şi transport (pentru transport, se va acorda în medie, maxim 70,00 RON/participant). Cursul face parte din proiectul “Prin participare, spre schimbare”, implementat de ADDO – Centrul pentru Dezvoltare şi Formare, în parteneriat cu Centrul European de Educaţie şi Training, prin finanţare oferită de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.
Formatori: Andreea Bulai, Monica Margareta Andrei şi Ioana Ana Vornicu
Termen limită pentru înscriere: 05.11.2012
Anunţarea personelor selectate: 06.11.2012
Număr de participanţi: 14
Profilul participanţilor: persoane active în domeniul tineretului (membri ONG, lucrători de tineret, profesori, voluntari, etc.), cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani, cu motivaţie de a participa activ la acest training, interesaţi să devină membri în reţeaua naţională pentru promovarea participării tinerilor.
Mai multe detalii despre proiect găsiţi pe www.centruladdo.ro, secţiunea proiecte în derulare, iar informaţii suplimentare legate de curs puteţi obţine prin email, la office@centruladdo.ro sau prin telefon, la 0723270165.

Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFUyQlM4bXVUa09fU1ZsTEp1cjMxOWc6MQ

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.