Tineri activi în Băicoi

Tineri activi în BăicoiÎn fiecare an, Săptămâna Participării Cetățenilor, un proiect al Rețelei Participării Cetățenilor (Citizens Participation Network) scoate în evidență implicarea cetățenilor și a comunităților din care ei fac parte. Scopul rețelei este de a accentua prin acest eveniment de o săptămână problematici locale și regionale, provocări și soluții, modele de bune practici legate de implicarea cetățenilor din cele 19 țări membre.
Pentru că participarea începe de la a avea o poziție fermă și bazată pe argumente solide, Fundația PACT, membră în cadrul rețelei, a provocat elevii Liceului Tehnologic Constantin Cantacuzino din Băicoi la dezbaterea Participarea cetățenilor la ședințele de consiliu trebuie să fie obligatorie. Pe 28 septembrie, cele două echipe compuse fiecare din câte trei membri sunt puse în situația de a pune în valoare «pro și contra» argumente diferite pentru ambele fațete ale moțiunii.
Pentru a lua pulsul participării, vă așteptăm pe 28 septembrie pe www.facebook.com/FundatiaPACT pentru poze și informații de la dezbatere!
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.