THINK business – asa cum l-am citit

Eu sunt Iulian Serban si am decis, de fapt, asa a fost sa fie, ca acum mai bine de 3 ani sa pornesc un demers on-line cu simplul scop de a pune la un loc cateva informatii utile pentru un prieten plecat in strainatate si care avea nevoie sa stie ce si cum sa faca pentru a tine compania din Romania in zona legala, desi nu avea activitate la acel moment.

Asa a aparut acest blog, pe care oamenii l-au citit, comentat, criticat, crescut.

Pentru ca lucrurile au evoluat si cerintele au crescut, din februarie 2012 a aparut THINK business, locul in care asistam oamenii in drumul lor de la idee la afacerea pe care au visat-o intotdeauna.

Cine sunt eu si de ce sa citesti acest blog?

Sunt un om normal cu visuri exceptionale, ce gandeste, planuieste, actioneaza in fiecare zi pentru a le transpune in realitate. Experienta mea cuprinde studii juridice, cursuri de vanzari, managementdezvoltare, comunicare si negociere, lucrand pentru mai bine de 6 ani pentru companii si clienti persoane fizice, atat in Romania, cat si in strainatate.

Am decis sa ma implic activ in dezvoltarea antreprenoriala si, impreuna cu oameni minunati, am organizat:

– Conferinta Antreprenoriat – Primii pasi – Am pus aici o galerie foto de la eveniment + video

– Conferinta Career Motivation – Gasesti aici o galerie foto de la eveniment

– Cursuri de Matematica Vedica impreuna cu partenerii nostri – Vezi aici fotografii de la evenimente

Continuam in fiecare zi sa inovam, sa gandim si sa actionam pentru a creste afacerea fiecarui client si zona antreprenoriala in perceptia si actiunile oamenilor ca tine ce stiu ca pot fi schimbarea pe care o doresc in lume.

Despre mine poti citi si in acest interviu.

Imi place sa cred ca prin actiune, gandurile noastre devin fapte ce schimba destine si ne ajuta sa tintim catre potentialul imens ce se afla in fiecare dintre noi.

Daca doresti să lucrezi cu mine pe diferite proiecte sau sa organizam impreuna un eveniment, te rog să mă contactezi la: office@think-business.ro .

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.